Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Blood Street Gang|Miki Alcapone

Rejected
Status
Not open for further replies.

MIKI_3810

Player
Player
Format za podnošenje prijave
Naslov:Lider za Blood Street Gang | Miki Alcapone

Informacije
1. Vaše ime IRL:Mihailo Milunovic
2. Vaše godine:13
3. Vremenska zona:7+
4. Prosjek online po danu:7+
5. Vaš Discord:mihailo38.
6. Vaše ingame ime:Miki Alcpone
7. Vaš ID:61474
Dodatne informacije
1. Lider za: Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Želim da izrazim svoju želju i kandidaturu za poziciju lidera naše grupe.Verijum da imam dovoljno vestine i viziju i ozbiljnu odlucnost
prema ovakvoj organizaciji.

1. Moje Iskustvo prema bandama
Od kada sam prvi put usao u bandu shvatio sam sta je sve potrebno biti na svakim akcijama truditi se da banda bude sto bolja.Ucestvo vao sam u svakakvim akcijama koje su bile da moju bundu ucini sto buljom prema teritorijama.Moja izvodjenja prema zadacima cine me sposobnim da donosim odluke pod pritiskom.

2. Sposobnost i vodjenje bandi
Tokom mog vremena u bandi vise puta sam se pokazao svoje liderske vestine od uspesnog prigovaranja sa rivalnim protivnicima,kako nebi doslo do nesuglasnica prema mojim clanovima.Verujem da lider treba da bude sposoban da podrzi svoje clanove, i da ih motivise.Moji postupci su pokazali da imam takve kvalitete.Par puta sam bio tu da pomognem svom clanu da ga podrzim ili da resim problem snjim.

3. Vizija za budućnost bande

Verujem da "Blood Street Gang " ima potencijal da proširi svoj uticaj prosiri kao najmocnija organizacija u sirem podruciju .Akko budem postao lider,pokusacu da se moja organizacija bude u jacanjem nasih veza u zajednici,bice povecanje resursa i bolje organizovane oparacija.Moj cilj je da saki moj clan bande oseca napredak i sugurnost kroz dobar uspeh.

Rankovi :

1. Suspended

2. Newbie

3. Loyal member

4. Lil Bloods

5. Grafitier

6. Grafit team leader

7. Gheto boy

8. Gheto Komadant

9. Turfer

10. Turf Team leader

11. Lil Feller