Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Unban Appeal G.P 1.7 | Ivash Low

Your ID
42543
Players nickname
Emro Bomba
Administrators nickname
Ivash Low
Date
Nov 22, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/865327/#post-3049213

Emro Bomba

Player
Player
Poštovani Mujo Simba i Abrahame Elkhabib,

dana 17.11.2024. u 23:25 sati dobio sam ban na 60 dana. Razlog je kršenje pravila G.P. 1.7, koje se odnosi na prijenos imovine iznad dopuštenog dnevnog limita od 5.000.000 $.

Potpuno prihvaćam odgovornost za prekršaj ovog pravila. Moj ID na serveru je 42543, a na serveru igram svakodnevno po 8-9 sati. Iskreno se izvinjavam jer nisam dovoljno pazio na svoje postupke i obećavam da se ovakva situacija više nikada neće ponoviti.

Velika mi je želja nastaviti igrati na Grand RP projektu, a trenutna kazna od 60 dana mi predstavlja veliku udaljenost od same igre. te bih zaista volio, ukoliko je moguće, da se kazna ukloni ili da mi se trenutna kazna smanji.

Unaprijed vam se zahvaljujem na vremenu koje ste izdvojili za pregled moje žalbe. Nadam se pozitivnom odgovoru, u bilo kom obliku ukidanja zabrane (unban) ili smanjenja kazne. Ako su potrebna neka pitanja, slobodno me kontaktirajte putem Discorda: emro01. Hvala! 🤗

Lp...Emro Bomba

-----------------------------------------------------------------------------------------------------|
Slika trenutne kazne
👇

Top Bottom