Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
50862
Players nickname
Lazar_Klackalica
Administrators nickname
Dragan_Macak
Date
Nov 22, 2024
Time
18:00
Proofs
https://cdn.discordapp.com/attachments/1309537868082970717/1309576978369613824/image.png?ex=6742161a&is=6740c49a&hm=ffae5c91d3eced2b18bd584d2192fa7aeb1d9d2816fa4806aefc2bead07c0f3b&

Lazar Kiroga

Player
Player
Pozdrav Grand RP Administracijo! Prvo bih da napomenem da nikada nisam imao nista protiv bilo kojeg admina i uvijek su mi izlazili u suret tako i nadam se da ce mo rijesiti i ovaj problem. Kada sam danas dobio poruku da sam banovan iz razloga G.P. 1.1. Nije mi bilo jasno sta se desava jer ja sam Grand Role Play uvijek igrao pravedno bez da sam krsio i jedno pravilo. Nakon nekog vremena drug mi je rekao sta je zapravo G.P. 1.1 i idalje mi nije bilo jasno kako sam ga prekrsio, pa sam se sijetio kada su moja 2 druga zeljeli da probaju da igraju na Grand RP-u posto nisu bas vjesti sa racunarima i koriste ga samo kada igraju neku igricu ja sam im napravio nalog i dao im sifru i gmail da se uloguju posto nisu znali sami da naprave nalog. Ja se stvarno izvinjavam sto sam prekrsio to pravilo jer nisam znao da je to krsenje pravila samo sam zelio da pomognem svojim drugarima. Mnogo mi je zao sto sam dobio ban jer Grand RP sam poceo igrati pre 2 godine i imam dosta uspomena dok sam ga igrao i sada kako sam popunijo formilar za neformalnu organizaciju jedva sam cekao jer je familija ono na cemu sam radio sve te 2 godine i bas mi je sada krivo sto necu vise imati priliku da ostvarim svoj cilj. Nadam se da mi nekako mozete pomoci u vezi ovoga jer mi je isto zao sto propustam novi ubdate i besplatne grand coinse jer sam na to bas dugo cekao. Opet napominjem da nemam nikakvo lose misljenje ni prema jednom administratoru posebno ne pema Draganu Macku koji mi je izlazio vise puta u susret. Pozdravlja vas Lazar Kiroga!

Top Bottom