Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Unban Appeal BA I Nemanja Zajcev I For Mujo Simba

Your ID
64973
Players nickname
Roko Broken
Administrators nickname
Nemanja Zajcev
Date
Nov 21, 2024
Time
22:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

RokoHrv

Player
Player
Postovani administratori Grand Roleplay servera, Nadam se da vas ova poruka nalazi u dobrom zdravlju. Moje ime je Roko Broken i nedavno sam bio banovan sa servera. Zeleo bih da posaljem appeal i objasnim situaciju sa moje strane. Prvo i najvaznije, iskreno se izvinjavam zbog mojih postupaka koji su doveli do mog bana. Sada shvatam da sam uradio Bug Abuse shvatam da sam prekršio pravila servera,U tom trenutku, doneo sam losu odluku i nisam u potpunosti shvatio uticaj mojih postupaka na serveru. Razumem da Grand Roleplay ima puno pravila koja su postavljena kako bi svim igračima bilo omoguceno pozitivno iskustvo, i preuzimam potpunu odgovornost za svoje ponašanje. Razmislio sam o svojim postupcima i uveravam vas da sam naucio iz ovog iskustva. Posvecen sam poštovanju pravila servera u budućnosti obecavam da necu krsiti nikakva pravila servera. Bio bih veoma zahvalan ako biste razmotrili ukidanje mog bana i omogucili mi priliku da se vratim na server. Zaista uzivam u igranju na Grand Roleplay serveru, i sada u potpunosti shvatam vaznost postovanja drugih igrača i fer ponasanja. Hvala vam na vremenu i razmatranju mog appeal. Nadam se pozitivnom ishodu i mogucnosti da ponovo igram.

Top Bottom