Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za National Guard I Marko Low I 58212

Rejected
Status
Not open for further replies.

Marko Low

Player
Player
1. Vaše ime IRL Marko
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona GMT+2
4. Prosjek online po danu 3-5
5. Vaš Discord xmarkos416
6. Vaše ingame ime Marko Low
7. Vaš ID 58212

Dodatne informacije

1. Lider za NG (National Guard)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Kao lider ove specificne organizacije maksimalno bi se zalagao za rad i napredaK orgnizacije. Postovanje izmedju organizacija takodje i kolegialnost je vrlo vazna stavka izmedju dve organizacije. Kao lider ove organizacije doveo bi organizaciju do samog vrha napredka u samoj drzavi. Uz moje iskustvo unutar sluzbe mislim da bih bio odlican lider ove organizacije, jer u ovoj organizaciji sam doziveo najlepse dane svog rada u sluzbi.

2.2 Kao lider smatram da imam dovoljan nivo razmisljanja o akcijama i o vodjenju ove organizacije, naravno i tim High Commande, zamenici. Pokusali bi da dovedemo organizaciju zanimljivu u smislu rada i kolegionalnosti. Kao lider najznacajnije je imate razumevanje prema ljudima kao i prema kolegama unutar organizacije.

2.3 S obzirom na moju karijeru unutar sluzbe mislim da bi svojim mestom inspirisao ostale ljude za rad i za kolegionalnost koji bi mogli da postignu kretanjem od dna pa dolaska do vrha. Tim High Commande bi se trudili koliko i ja da steknemo neko poverenje izmedju nas unutar organizacije.

Komunikacija : Komunikacije izmedju organizacija tako i u sluzbi mislim da je jako znacajna za organizaciju. Moja organizacija bi imala maksimalnu ozbiljnost u komunikaciji imedju sebe u organizaciji tako i izmedju drugih organizacija putem Odeljenja.

Pracenje aktivnosti : Aktivnost clanova je najbitnija stavka u organizaciji i za poboljsanje organizacije. Aktivnost bi se pratila putem patrol logova i putem samog pracenja High Commande.

Bonusi : Bonus je najbolja insiracija za rad coveka u organizaciji. Kao lider ove organizacije bonusi bi se delili svako vece u periodu od 22:00 do 22:30. Svaki clan organizacije ce imati pravo da ostvari bonus.

HVALA NA CITANJU APLIKACIJE SRECNO OSTALIM KANDIDATIMA

Status
Not open for further replies.
Top Bottom