Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Neo Gaultier

Player
Player
1. Vaše ime IRL Neo
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 4-8h
5. Vaš Discord potic6969
6. Vaše ingame ime Neo Gaultier
7. Vaš ID 52473

1. Lider za..... National Guard

2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Pa kao prvo mislim da imam dovoljno znanja i iskustva u vođenju ove organizacije, bio sam već pre 29. u NG-u i sam skoro sve o njemu znam. Bio sam curator NG-a kao admin i mislim da mi i to daje prednost kod mojih mogućnosti i znanja. Nikad nisam bio lider i želio bi se iskušati kao lider i vidjeti kako je to. Milsim da bi bio odličan vođa NG-a, pošto kao što sam reko zna skoro sve o njemu
  1. 3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Imao bi ljude koji bi radili sve i imao bi vrlo aktivnu organizacijju. Imao bi ljude koji su tu od jutra i koji su tu od večeri. Imao bi specijalne jedinice kao sto su vojna policija i kobre. Takođe imam ljude koji bi vodili te specijalne jedinice. Redovito bi odrađivao ammo run-ove uvijek bi bilo municije za State organizacije. HC bi mi vodio većinom sve održavao jedinicei sve. Otvorio bi aplikacije svako malo kada bi nam zafalilo ljudstva. Nebi bilo nikakvih problema u organizaciji i sve bilo islo dobro. Nebi podrzavao nikakve konflikte i cilj bi mi bio da ih rijesim sto prije.

Kodovi:
10-1 Svi članovi na liniju kod baraka
10-2 Negativno
10-3 Prekid sve komunikacije na radio
10-4 Potvrdno/Pozitivno
10-6 Zanemarite zadnji prenos
10-7 Odjava sa smene
10-8 Prijava na smenu
10-10 Pucnjava u toku
10-20 Trenutna lokacija
10-21 Trenutno stanje
10-99 Završena situacija

Kod A Pad igre (crash)
Kod B F8+U

Hvala na čitanju moje aplikacije, sretno svim ostalima!

Neo Gaultier

Player
Player
1. Vaše ime IRL Neo
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 4-8h
5. Vaš Discord potic6969
6. Vaše ingame ime Neo Gaultier
7. Vaš ID 52473

1. Lider za..... National Guard

2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Pa kao prvo mislim da imam dovoljno znanja i iskustva u vođenju ove organizacije, bio sam već pre 29. u NG-u i sam skoro sve o njemu znam. Bio sam curator NG-a kao admin i mislim da mi i to daje prednost kod mojih mogućnosti i znanja. Nikad nisam bio lider i želio bi se iskušati kao lider i vidjeti kako je to. Milsim da bi bio odličan vođa NG-a, pošto kao što sam reko zna skoro sve o njemu

1. 3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Imao bi ljude koji bi radili sve i imao bi vrlo aktivnu organizacijju. Imao bi ljude koji su tu od jutra i koji su tu od večeri. Imao bi specijalne jedinice kao sto su vojna policija i kobre. Takođe imam ljude koji bi vodili te specijalne jedinice. Redovito bi odrađivao ammo run-ove uvijek bi bilo municije za State organizacije. HC bi mi vodio većinom sve održavao jedinicei sve. Otvorio bi aplikacije svako malo kada bi nam zafalilo ljudstva. Nebi bilo nikakvih problema u organizaciji i sve bilo islo dobro. Nebi podrzavao nikakve konflikte i cilj bi mi bio da ih rijesim sto prije.

Kodovi:
10-1 Svi članovi na liniju kod baraka
10-2 Negativno
10-3 Prekid sve komunikacije na radio
10-4 Potvrdno/Pozitivno
10-6 Zanemarite zadnji prenos
10-7 Odjava sa smene
10-8 Prijava na smenu
10-10 Pucnjava u toku
10-20 Trenutna lokacija
10-21 Trenutno stanje
10-99 Završena situacija

Kod A Pad igre (crash)
Kod B F8+U

Hvala na čitanju moje aplikacije, sretno svim ostalima!

Ispravak: 2. Vaše godine: 15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom