Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Limenii Zehric

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL : Luka
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 6do7H
5. Vaš Discord: filke111
6. Vaše ingame ime: Limenii Zehric
7. Vaš ID: 54160

Dodatne informacije

1. Lider za..... National Guard (NG)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje) 1.Zelim, postati lider ove specificne organizacije kao sto je NG, zato sto mislim da za jednu ovako ozbiljnu organizaciju kao sto je NG je jako bitno da vodja (General) bude jako ozbiljan, obazriv, strpljiv kao i kolegialan. A to, sam upravo ja.
2. Vec sam bio lide, jedne veoma ozbiljne organizacije a to je EMS nazalost nije dugo potrajalo, i nismo imali bas srecan kraj ali sta je tu je. Uglavnom znam kako je biti lider i odlisno sam se snasao, samo sto bih sve ovog puta potrudio da bude bolje...
3. Kao treca stavka po meni i najbitnija stvar je to da imam svoj tim ljudi koji bi mi pomagali i bili tu sto mislim da je kljucno za dobru organizaciju. Kao i to da sam zajedno za svojim oformljenim timom jako kreativan te sam spremio neke inovacije koje bi pomogle u samoj upravi Nacionalne Garde.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Ja kao lideer kao sto sam napomenuo gore doneo bi razne inovacije u svrhu poboljasanja organizacije.
2. Ne bih tolerisao nikakvu svadju clanova u svojoj organizaciji kao ni van nje, te bih svako ne postovanje i pravljenje sukoba ili svadje prouzrokovalo iskljucenjem iz organizacije.

HVALA NA CITANJU MOJE APLIKACIJE I NADAM SE POZITIVNOM ODGOVORU :)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom