Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ognjen Svajcarovic

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Ognjen

2. Vaše godine: 14

3. Vremenska zona: GMT+2

4. Prosjek online po danu: 5-7 sati

5. Vaš Discord: giiosz22

6. Vaše ingame ime: Rajan Rodriguez

7. Vaš ID: 58140

1. Lider za THE Bloods

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

zelim ljudima iz organizacije i novim članovima pokazati kako je to biti u organizaciji. Da pozelim dobrodoslicu svima koji udju, i da poboljsam Organizaciju The Bloods evo zasto bih ja trebao biti leader

1. Veoma sam upoznat sa Organizacijom i znam kako rade, ranije sam bio u istoj i vec sada mogu odraditi sve i poveriti svoju veru u njih(buduce Ljude u Organizaciji). Obećavam sada da ce svaki dan biti Akcija sto je bitno za nasu Organizaciju.

2 Ako neko bude trazio da izadje iz Organizacije trazio bih mu validan razlog u suprotnom bio bi blacklistan.

3 ne bih dopustio da dolazi do svadja i do tuče + posle svake Akcije Delio bih bonuse svakome ko je učestvovao.

4 Svakog dana bih se pobrinuo da je skladište puno tako da svako od moje ekipe ima municiju i Puške. Mislim da ova organizacija moze da bude jedna od najboljih.

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1 Svoje Članove bih raspodelio da svako ima Poštovanja nad višim činom Kao sto su HC te Organizacije povecao aktivnost organizacije i svima dao Rankove po zasluzi.

Hvala veliki pozdrav od mene!

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Senior Administrator
Pregled aplikacije u toku..

Tica Abyss

Senior Administrator
Na razmatranju⏳

Tica Abyss

Senior Administrator
Prihvaćeno.
Intervju će biti održan 28.11.2024 u 18:00h, budite u čekaonici na GrandRP discord-u 5min pre početka.
Srećno!​

Tica Abyss

Senior Administrator
Odbijeno.
Razlog
: Nepojavljivanje na intervju.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom