Informacije:
1. Vaše ime IRL: Filip
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: od 2 do 5 sati
5. Vaš Discord: 1filippp
6. Vaše ingame ime: Filip Filep
7. Vaš ID: 45624
Dodatne informacije:
1. Lider za National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Imam ogromno iskustvo na ovom serveru, u state organizacijama sam proveo dosta svog vremena i mislim da sa ovim stecenim iskustvom mogu preuzeti odgovornost da vodim jednu od bitnijih organizacija za RP na serveru.
2.2 Bez NG-a server ne bi opstao, ja imam spreman HC team koji ce voditi ammo runove koji su prekopotrebni ostalim orgovima. Pravio bih dobar rp i vodio bih najjacu organizaciju.
2.3 Predhodni general se nije pokazao, za sebe smatram da sam totalno suprotno od njega odnosno ozbiljan sam i necu se zezati kao on vec cu ozbiljno shvatiti vodjenje jedne organizacije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Imao bih stalne vojne vezbe, u NG-u ima gomile prostora koji bih ja iskoristio i pravio vojne vezbe.
3.2 Imao bih stalne regrutacije (min 2 dnevno) gde mislim da bih popravio ljudstvo na kapijama.
3.3 Uveo bih patrole u ngu, oni bi se vozili ng bazom i stalno bi patrolirali oko hangara radi prekomernih upada u vojnu bazu
3.4 Uveo bih to da ce ljudi uciti da voze hidre,kamione,brza i terenska vozila.To bismo HC team i ja radili svakodnevno.Takodje bih ucio ljude kako da skacu iz aviona na talackoj situaciji naprimer da poboljsam RP.
Rankovi u organizaciju:
Kodovi:
10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-99 - Situacija zavrsena
Kriterijumi za organizaciju:
1. 13 Godina OOC
2. 5 Godina IC
3. Dozvola za oruzje
4. Ukoliko nemaju vojnu legitimaciju morace proci test da je dobiju
1. Vaše ime IRL: Filip
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: od 2 do 5 sati
5. Vaš Discord: 1filippp
6. Vaše ingame ime: Filip Filep
7. Vaš ID: 45624
Dodatne informacije:
1. Lider za National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Imam ogromno iskustvo na ovom serveru, u state organizacijama sam proveo dosta svog vremena i mislim da sa ovim stecenim iskustvom mogu preuzeti odgovornost da vodim jednu od bitnijih organizacija za RP na serveru.
2.2 Bez NG-a server ne bi opstao, ja imam spreman HC team koji ce voditi ammo runove koji su prekopotrebni ostalim orgovima. Pravio bih dobar rp i vodio bih najjacu organizaciju.
2.3 Predhodni general se nije pokazao, za sebe smatram da sam totalno suprotno od njega odnosno ozbiljan sam i necu se zezati kao on vec cu ozbiljno shvatiti vodjenje jedne organizacije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Imao bih stalne vojne vezbe, u NG-u ima gomile prostora koji bih ja iskoristio i pravio vojne vezbe.
3.2 Imao bih stalne regrutacije (min 2 dnevno) gde mislim da bih popravio ljudstvo na kapijama.
3.3 Uveo bih patrole u ngu, oni bi se vozili ng bazom i stalno bi patrolirali oko hangara radi prekomernih upada u vojnu bazu
3.4 Uveo bih to da ce ljudi uciti da voze hidre,kamione,brza i terenska vozila.To bismo HC team i ja radili svakodnevno.Takodje bih ucio ljude kako da skacu iz aviona na talackoj situaciji naprimer da poboljsam RP.
Rankovi u organizaciju:
- Pred otkaz
- Razvodnik
- Desetar
- Mladji Vodnik
- Vodnik
- Stariji Vodnik
- Zastavnik
- 63. Padobranska Brigada
- Potporucnim
- Porucnik
- Kapetan
- Kapetan prve klase
- Major
- Pukovnik
- Vodja 63. Padobranske brigade
- Brigadni General
- General Major
- General
Kodovi:
10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?