U screenshotu i u povovima se vidi FailRP.
Uz sve to molim da mi kaznu plati SAHP jer je za to njihov čovjek kriv.
Uz sve to molim da mi kaznu plati SAHP jer je za to njihov čovjek kriv.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ako oces okacit okaci ako neces bolje suti a kolko znam kupovina osiguranja nije bait al vaziDuzi pov dostavi gde se vidi tvoje baitanje i tvoje ophodjenje prema drzavnim sluzbenicima. Hvala!
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbuZahtevam da ID 38374 dostavi POV od pocetka situacije
Rok za dostavu POV-A 13 sati
pa kad mozemo da vas kupimoZasto ne prikazes snimak gde se namerno 20 puta vracas ili kada ste nas ooc vredjali? A da ne pricamo o tome sta ste ti i tvoj drugar pricali nama kad ste bili hapseni. A takodje ono kada si warnom pretio o tome necemo da pricamo takodje.
Lepo dostavi POV od pocetka cele situacije ali bas cele i to je to. Takodje svo vreme pricas kako nas jebete i ti i tvoj kolega a onda i kako mozete da nas kupite.
Klasican CB.
Poni vrati se u zoo vrt ne ovde da jebes ljude kad vidis da stoka poljoprivredna to radi odma gasi sahp i warn svima njima stoka farmerskaNakon pregleda dokaza trenutn ne mogu zakljuciti ovu zalbu..
Zahtevam da dostavite POV gde se cuje vas glas...
Rok za dostavu POV-A 6 sati