Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
46419
Players nickname
Ahemd Angell
Suspect ID
62453
Date of violation
Nov 25, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/YK1c3biVjcA

Abda Angell

Player
Player
Želim da prijavim neprijatno iskustvo u vezi sa jednim korisnikom čiji je ID 62453. Naime, ovaj korisnik me je više puta vređao, upućujući mi uvrede poput „jedi prase“, iako sam po veroispovesti musliman. Smatram da ovo nije izolovan slučaj, već da se takvo ponašanje dešava već duže vreme. Ovaj korisnik me je nazivao raznim uvredama, očigledno zbog toga što mrzi moju naciju. Molim vas da preduzmete odgovarajuće mere kako biste rešili ovakve situacije i sprečili dalja uznemiravanja.
Hvala na razumevanju.
Dokaz>

Stojke Onee

Player
Player
Želim da prijavim neprijatno iskustvo u vezi sa jednim korisnikom čiji je ID 62453. Naime, ovaj korisnik me je više puta vređao, upućujući mi uvrede poput „jedi prase“, iako sam po veroispovesti musliman. Smatram da ovo nije izolovan slučaj, već da se takvo ponašanje dešava već duže vreme. Ovaj korisnik me je nazivao raznim uvredama, očigledno zbog toga što mrzi moju naciju. Molim vas da preduzmete odgovarajuće mere kako biste rešili ovakve situacije i sprečili dalja uznemiravanja.
Hvala na razumevanju.
Dokaz>

Nedovoljno dokaza...

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaceno

Prije svega odluka donesena na osnovu Video Dokaza ne slike , jer slike nisu validni dokazi !

ID 46419 dobit ce kaznu za MG
-Spominjanje pravila servera tokom RP / IC situacije !

ID 62453 dobit ce kaznu za MG
-Spominjanje pravila servera + Foruma tokom RP / IC situacije !

- Nedovoljno dokaza za krsenje pravila Nacionalizam !​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom