Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
57003
Players nickname
Miroslav Obama
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Nov 26, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/zg4mJBK

Miroslav Obama

Player
Player
Poštovana administracijo,
Obraćam vam se sa molbom za uklanjanje zabrane pristupa vašem serveru, jer mi je jako stalo da nastavim biti deo ove zajednice u kojoj sam proveo mnogo vremena i truda, takodje licno smatram da nema potrebe za takvom strogom kaznom. Naime, ban sam dobio zbog situacije koja se dogodila usled nesporazuma i mog neznanja da sam iskoristio bug, a nikako iz zle namere ili želje za zloupotrebom sistema.
Situacija se dogodila prilikom kupovine lutrijskih tiketa u prodavnici 24/7, gde je cena bila niža nego na ostalim lokacijama. Kupio sam veći broj tiketa, nesvestan da se radi o grešci u sistemu. Iskreno, nisam bio svestan da takav postupak predstavlja kršenje pravila, jer mi to u tom trenutku nije izgledalo kao zloupotreba.
Na vašem projektu igram već preko godinu dana, sa preko 2000 sati provedenih u igri. Tokom tog perioda, trudio sam se da budem aktivan član zajednice i doprinesem njenom razvoju, kako kroz igranje, tako i kroz interakciju sa ostalim igračima. Bilo bi mi izuzetno teško da izgubim sav trud koji sam uložio, svoje likove i priče koje sam izgradio na vašem serveru, i stvarno nije fer i korektno.
Razumem ozbiljnost situacije i u potpunosti prihvatam vaša pravila i odluke, ali bih vas zamolio da mi pružite još jednu šansu. U budućnosti, obavezujem se da ću se detaljnije informisati o pravilima i situacijama koje mogu izgledati kao greške, kako bih izbegao ovakve nesporazume. Nemam nikakvu nameru da ikada prekršim pravila ili ugrozim vasu zajednicu. Licno mislim da postoje mnogo veci i ozbiljniji razlozi za ban igraca.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom