Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
29810
Players nickname
Stefan Armani
Suspect ID
38852
Date of violation
Nov 26, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/wPHw5bS9hNI

Popee

Player
Player
Dobar dan ili Dobro vece Administracijo danas cu vam pokazati momka koji me ucenjiuje da bi skinuo zalbu Pending review - Konstantno krsenje pravila | 29810 ucenjuje me za 20m kako moze i da se vidi na povu sve je snimnjeno i sve je dokumentirano ako treba jos dokaza dostavicu nema problema.Nadam se da ce te razumeti moju situaciju i resiti sve.Hvala na citanju :D

Igrac se zove Djordje White ID 38852 njegov drugar me kacio mislili su da mogu da su iznad zakona i sta reci ovaj okacio i ovaj ucenjuje

ZAMILIO BI SVAKI OFFTOPIC DA SE KAZNI !!!

Hector Ster

Player
Player
Dobar dan ili Dobro vece Administracijo danas cu vam pokazati momka koji me ucenjiuje da bi skinuo zalbu Pending review - Konstantno krsenje pravila | 29810 ucenjuje me za 20m kako moze i da se vidi na povu sve je snimnjeno i sve je dokumentirano ako treba jos dokaza dostavicu nema problema.Nadam se da ce te razumeti moju situaciju i resiti sve.Hvala na citanju :D

Igrac se zove Djordje White ID 38852 njegov drugar me kacio mislili su da mogu da su iznad zakona i sta reci ovaj okacio i ovaj ucenjuje

OP CUP MILI MILI OPA OPA OPA CUPA MILI MILI EUROPAA!

Hector Ster

Player
Player

Nema se para za windows hmmmm:poop:

Top Bottom