Ovaj igrac nema sta na nauci nove clanove, jos je Ban Evading radio dok mu je Mein acc bio BAN za PC-Check, Cheats jos koristi na ovom projektu,koristi Roganov redux, + na svim nelegalnim serverima je na Discordu i navlaci i druge igrace da Cheatuju + da krse pravila na ovom projektu.Mislim da ovaj igrac nije dostojan da igra na ovom "prelepom projektu " stoga mislim da bi trebao biti uklonjen sa ovog projekta.
Igrac je proveo na Banu vise od 300 dana sto bi trebalo da se kazni momentalno.A kako je krenuo nece ni stati sa krsenjem pravila.Pao je 2-3 puta PC-CHECH sto mu daje od 120-180 dana kazne i jos ko zna koliko imao ing kazne koje nisu prikazane na forumu.
Hvala unapred draga administracija, nadam se da ce se ovaj igrac ukloniti sa ovog projekta.Hvala unapred!!!
SVAKI OFF TOP DA SE KAZNI!!!!!!!!!
Rejected - Ban Evading I 5168 . 62539
Igrac koji koristi roganov redux i jos mnogo losih stvari. Svaki off topic da se kazni. Dobio je ban za ps Chek i nastavlja sa igrom i citovanjem. Na snimku se moze jasno i glasno cuti glas doticnog igraca. od ovog naloga je video sifru od clana familije pa je iskoristio u lose svrhe da...
gta5grand.com
Approved - FearRP MG | ID:13203
Sve se vidi na pov igrac 5168 je kaznjen za pg Approved - PG | 5168 . trazim da se ne stite drugari nego da i covek bude kaznjen koji je prekrsio MG i FearRP pod idom 13203
gta5grand.com
Approved - fear rp|id:5168
dok smo robali osobu,osoba nije htijela podici ruke te dok ima 4 puske na glavi i oduzeta mu je komunijakcija govori na radio ajmo momci cela vendeta neka dođe.
gta5grand.com
Approved - FearRP | 5168
FearRP - baca puske, dok ima vise oruzija na glavi, bez prethodnog pretrazivanja. Ne slusa sta mu pricam i spusta ruke dok ima oruzije na glavi kako bi ispalo da ja njemu kradem gotovinu dok su mu ruke spustene.
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z 1.1 ID: 5168
Sve se vidi na povu lik dođe i ubijame u ne skriprovanoj zelenoj zoni.
gta5grand.com
Approved - G.P 1.12 I 5168
kao što vidite, nisam prekršio nijedno pravilo i samo su me ubili odmah nakon što su me opljačkali
gta5grand.com
Approved - Possible Cheats I 5168
Zelim da vidim POV kako se popeo, jer ne znam kako je tako brzo dosao gore.
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z 1.1 , P.Z.Z 1.2 , ID:5168
Igrac me je ubio u zelenoj zoni pa me nakon toga ozivio i pokusao opljackati nadajuci se da sam afk. Zahtjevam da se igrac kaznii za oba šrekrsena pravila 1.1 Ubistva u Zelenoj zoni su zabranjena /Upozori 1.2 Zabranjena je kupovina oružja, droga. Također i za otmicu, pljačku ljudi i stavljanje...
gta5grand.com
Approved - P.D 1.8 I 5168 , 4108
Zeleo bi da se Mujo Simba i Abraham ukljuce za ove kazne oko ulaska pre vremena u krug zone i da se uvede ban od 15 do dozivotno ako se ponavlja igrac sa krsenjem istog pravila. Svaki off topic da se kazni i da se stane ovom na put vec jednom da uzivamo malo u igrici. Drugi id ce se videti kad...
gta5grand.com
Approved - Konstanto krsenje pravila I 5168
Id 5168 konstanto krsi pravila -https://gta5grand.com/forum/threads/655734/#post-2342722 -https://gta5grand.com/forum/threads/643190/#post-2313993 -https://gta5grand.com/forum/threads/640710/page-2#post-2308174 -https://gta5grand.com/forum/threads/618275/#post-2242905...
gta5grand.com
Approved - BA I ID:5168
ja dizem svog coveka 11secundi a on za 5secundi je to uspeo zato sto radi BA prekida animaciju
gta5grand.com
Approved - Konstantno Krsenje Pravila I 5168
Decko previse krsi pravila na ovom projektu vise puta je bio opomenut od chief admina. Da ne spamam zalbe sve sto je krsio mozete i sami pogledati da ima preko 10 stranica.I da kvari rp na rs.Bio je vise puta banovan po 7 dana za konstantno krsenje pravila. Dokaz: Approved - Konstanto krsenje...
gta5grand.com
Approved - G.P 1.7 ID 5168 28794
Ova dva dobra prijatelja su prebacili Prodavnicu Soka 18/20 za skoro stat cijenu.Id 5168 je trebao dobiti ban,da ne izgubi prodavnicu je prebacio drugu Id 28794 za 15m,a kako kaze sam da je uzo na aukciji za 35m.Posle 24 h id 28794 mu vraca Prodavnicu za 10miliona.Dan 23 mart 16:45
gta5grand.com
Igrac je proveo na Banu vise od 300 dana sto bi trebalo da se kazni momentalno.A kako je krenuo nece ni stati sa krsenjem pravila.Pao je 2-3 puta PC-CHECH sto mu daje od 120-180 dana kazne i jos ko zna koliko imao ing kazne koje nisu prikazane na forumu.
Hvala unapred draga administracija, nadam se da ce se ovaj igrac ukloniti sa ovog projekta.Hvala unapred!!!
SVAKI OFF TOP DA SE KAZNI!!!!!!!!!