Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Konstantno krsenje pravila I 25959

Your ID
46894
Players nickname
Pavle Smederevacc
Suspect ID
25959
Date of violation
Nov 28, 2024
Time of violation
00 00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=rHqLCe0obiU

Pav1e

Player
Player
Ovaj igrac ima preko 400 dana samo preko foruma kazni. Ko zna koliko kazni ima ingame koje nemozemo da vidimo, koristi pomagala kao sto je aimlock kao i steven yeager koji ne moze da se detektuje preko pc checka. Molim da se odstrani sa ovog prelepog projetka posto kvari igru svima. Kada je malo cudniji kill na povu ne dostavi pov zato sto je lakse dobiti mesec dana nego blacklist za cheat.

Approved - GP 6.15 25959

Ljubisa

Player
Player
Ovaj igrac ima preko 400 dana samo preko foruma kazni. Ko zna koliko kazni ima ingame koje nemozemo da vidimo, koristi pomagala kao sto je aimlock kao i steven yeager koji ne moze da se detektuje preko pc checka. Molim da se odstrani sa ovog prelepog projetka posto kvari igru svima. Kada je malo cudniji kill na povu ne dostavi pov zato sto je lakse dobiti mesec dana nego blacklist za cheat.

Approved - GP 6.15 25959
A gde nadjes tih 400 dana molim te, kad jedva i 100 imam

Garfild

Player
Player

Approved - GP 6.15 25959
wau omg

Pav1e

Player
Player
Brandini kerovi mozete samo da mi se sagnete jajare jedne sad cu poceti i ja vas da kacim citercine mrtve glupi ban evaideri, a ovaj vas ker Brando nek nastavi da Blackmailing i da pokriva citere i ban evaidere pasces keru zvalavi.
samo nastavnite da se timujete na fabrici...

paranoia

Netherlands
Player
ne nego igras protiv pravila projekta a to nasa porodica ne radi . uzivaj dok ti kuca sat....
Slusaj me neobrazovani skote zivot nemas van tastature, samo ti meni pretii ja takve najvise volim, plasim se kada me Blackmailas, a dosta se cutalo.

Brando Gagic

Player
Player
Slusaj me neobrazovani skote zivot nemas van tastature, samo ti meni pretii ja takve najvise volim, plasim se kada me Blackmailas, a dosta se cutalo.
ti da si neki bitan nebi pisao sa drugog acca nego bi pisao sa svog luciferu ... ajde sad svakom sta sleduje udrite po meni ako imate nesto slobodno .

Brando Gagic

Player
Player
HAHAAHAHHA PA DODJI 1 NA 1, MOGU DA SAD DA RESETUJEM CEO KOMPJUTER, SVE DA OBRISEM, I DODJEM U ARENU BEZ REDUXA USRAO BIH TE.
Pa posle ove zalbe bi i ja restartovao kompijtuer ... ljubisa vidimo se na en3 mozda nekad. Nemam sta vise da ti kazem. Nisi okacio pov skoro 10 puta dobio si za 1.7 svi to radite kad navrcete uzivajte sve najbolje vam zelim.

Ljubisa

Player
Player
Pa posle ove zalbe bi i ja restartovao kompijtuer ... ljubisa vidimo se na en3 mozda nekad. Nemam sta vise da ti kazem. Nisi okacio pov skoro 10 puta dobio si za 1.7 svi to radite kad navrcete uzivajte sve najbolje vam zelim.
Ovo je jedina zalba gde sam dobio ban za 1.7 i to je bio skroz clean kill

Top Bottom