Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review FearRP | Familija Ajkule (60162 58138 59569 63180

Your ID
59352
Players nickname
Salvatoree Rinna
Suspect ID
0000
Date of violation
Nov 28, 2024
Time of violation
15:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=KVq_IHxBVyg

Salvatoree Rinna

Player
Player
Sve se VIDI u POVu. Konstatno dolazanje i trollanje svaki put kad dodu na panele, molio bih adminstraciju da pogelda zalbe na ovu familije i ove IDeve i da vide kako drugim familijama kradu panele s konstatnim kršenjem pravila. Pogtovo za "FearRP", koliko sam ja ispratio Bluebloodu i Barcodeu rade iste stvari, mozda i drugim familijama. Molio bih da se ova familija strogo kazni za trolling!!

Prilazem vam jos jedan video dokaz. Ovo se desilo prije par dana tak da mi se ovdje kao familija borimo s vjetranjacama, zato trebamo vašu pomoć oko ovog!

Amir Ajkula

Player
Player
Druze 4vs4 smo upali sta pricas brate i posle toga je doslo jos vas tako da ako je ovo fear ja ne znam vama je krivo samo sto ne umete panele da branite brate kakav fear nas je 4 vas je 4 sta pricate

Veliki Panda

Player
Player
Kakav je to fear kada im nije brojano ne razumem, jos na sve to ti mgas pricas kako su u familiji ti to ne mozes da znas

Amir Ajkula

Player
Player
vi sto ste dolazili kod naseg fama i pucali bez razloga i bez brojanja to nista ali zato ste dobili kaznu i vi zbog toga okacio sam vas sve jer ne umete ni da brojite kako treba

Salvatoree Rinna

Player
Player
kakav 4 vs 4 sta pricas ti, gdje su vam PUŠKE... da ste pucali s nama i dali neki otpor ne bih vam A rekao. Onda bi vam čak i čestitao što ste se pucali za te panele, nego se vi ovako ko kamikaze zaletite u dvorište na panele i kradete gdje je tu logika i RP??? Ko bi normmalan usao u dvorište na 5 naoruzanih ljudi, a vi bez pušaka. Pogledajte sam ove komentare adminstracijo trollaju i na forumu, ne razumiju koncept pravila

Veliki Panda

Player
Player
ti izgleda ne razumes da nema razloga da se neko plasi da udje u tudje dvoriste ti trebas da brojis nekome pa ako se taj neko ne udalji onda je to fear ali koliko vidim jasno vam je receno da je kradja panela u pitanju

Amir Ajkula

Player
Player
kakav 4 vs 4 sta pricas ti, gdje su vam PUŠKE... da ste pucali s nama i dali neki otpor ne bih vam A rekao. Onda bi vam čak i čestitao što ste se pucali za te panele, nego se vi ovako ko kamikaze zaletite u dvorište na panele i kradete gdje je tu logika i RP??? Ko bi normmalan usao u dvorište na 5 naoruzanih ljudi, a vi bez pušaka. Pogledajte sam ove komentare adminstracijo trollaju i na forumu, ne razumiju koncept pravila
kakav trol administracije sta pricas ti ja ulazim i krenem vama da brojim i dodje vas jos 2 ili 3 ukupno vas je bilo 6 7 i pola nas krenulo da bezi pogledaj samo gde sam ja otisao iza kuce tamo

Popke Popadic

Player
Player
Sve se VIDI u POVu. Konstatno dolazanje i trollanje svaki put kad dodu na panele, molio bih adminstraciju da pogelda zalbe na ovu familije i ove IDeve i da vide kako drugim familijama kradu panele s konstatnim kršenjem pravila. Pogtovo za "FearRP", koliko sam ja ispratio Bluebloodu i Barcodeu rade iste stvari, mozda i drugim familijama. Molio bih da se ova familija strogo kazni za trolling!!

Prilazem vam jos jedan video dokaz. Ovo se desilo prije par dana tak da mi se ovdje kao familija borimo s vjetranjacama, zato trebamo vašu pomoć oko ovog!
Npc fam sta reci , kazniti igrace!

Top Bottom