Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Ban evading | ID 16131 i 37280

Status
Not open for further replies.
Your ID
4797
Players nickname
Hafiz Bajonet
Suspect ID
16131 37280
Date of violation
Nov 28, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/

Pekmez

Player
Player
ID 16131 prodao je car sharing br. 3 igraču ID 37280 iako postoji žalba protiv njega na forumu Pending review - G.P 1.6 i G.P 1.7 | 16131 i pored te žalbe ID 16131 je nadaleko poznat po kupovini i prodaji za RL pare što znači da će uskoro dobiti ban on je prodao car sharing br. 3 ID-u 37280 da bi se sačuvao posljedica bana i odlaska tog biznisa na aukciju.

Zamolio bih da se kazne i ID 16131 koji je prodao sharing i ID 37280 koji je kupio sharing jer su sa ovim prekršili ban evading pravilo jer znaju da ID-u 16131 uskoro sleduje project blacklista za kršenje G.P 1.6 pravila.

37280 je isto tu sumnjiv tako da dobro provjerite ostale transakcije između navedenih igrača (16131 i 37280) i vidite šta su dodatno mutili pored ovog ban evadinga.

Hvala i pozdrav.

Update: nova informacija ID 16131 je upravo dobio ban za G.P 1.4, još jedan od razloga zašto je prebacio/prodao car sharing br. 3 ID-u 37280. Da bi se sačuvao posljedica bana.

Dokaz za ban: Approved - G.P 1.1 1.4 | 16131

Last edited:

OgnjenMiljevic

Player
Player
ID 16131 prodao je car sharing br. 3 igraču ID 37280 iako postoji žalba protiv njega na forumu Pending review - G.P 1.6 i G.P 1.7 | 16131 i pored te žalbe ID 16131 je nadaleko poznat po kupovini i prodaji za RL pare što znači da će uskoro dobiti ban on je prodao car sharing br. 3 ID-u 37280 da bi se sačuvao posljedica bana i odlaska tog biznisa na aukciju.

Zamolio bih da se kazne i ID 16131 koji je prodao sharing i ID 37280 koji je kupio sharing jer su sa ovim prekršili ban evading pravilo jer znaju da ID-u 16131 uskoro sleduje project blacklista za kršenje G.P 1.6 pravila.

37280 je isto tu sumnjiv tako da dobro provjerite ostale transakcije između navedenih igrača (16131 i 37280) i vidite šta su dodatno mutili pored ovog ban evadinga.

Hvala i pozdrav.
Koja ljubomora braco draga neverica nemate zivote pa kacite npcs neko 1v1 fivem ?

Pekmez

Player
Player

Hvala i pozdrav.
UPDATE: ID 16131 je uplatio sve svoje pare na fam balans da bi ih sačuvao posljedica bana + iteme je prebacio i prebacuje ostale stvari misleći da to nikad niko neće saznati. U prošlosti se ovo kažnjavalo tako da je vrijeme da se kazni i u ovom slučaju.

Nele Vip

Active Member
Leader of unofficial org
Pozz Cobiša, zalba nije na razmatranju 15 dana, takodje to pravilo za sta sam okacen nisam prekrsio, jer je ono fotoshop, a ti sto pokusavas da mi smestis ban i zoves na drugi projekat, i sad pokusavas preko ovoga nove zalbe da nesto uradis je smesno 😂

Je l znas i sta sam jeo jutros hahaha, kad me vec toliko pratis..

Ai odakle tebi da se ne sme prodavati biznis, prvi put cujemm za to, koje je to pravilo, i kakav Ban Evading, niti sam ja banovan na 60d pa da ja cekam drugi ban ili nesto pa u medjuvremenu da sacuvam ajteme sta pricas ti.

DraganMarkovic

Player
Player
Pozz Cobiša, zalba nije na razmatranju 15 dana, takodje to pravilo za sta sam okacen nisam prekrsio, jer je ono fotoshop, a ti sto pokusavas da mi smestis ban i zoves na drugi projekat, i sad pokusavas preko ovoga nove zalbe da nesto uradis je smesno 😂

Je l znas i sta sam jeo jutros hahaha, kad me vec toliko pratis..

Ai odakle tebi da se ne sme prodavati biznis, prvi put cujemm za to, koje je to pravilo, i kakav Ban Evading, niti sam ja banovan na 60d pa da ja cekam drugi ban ili nesto pa u medjuvremenu da sacuvam ajteme sta pricas ti.
Kazes Photoshop a sam si molio Miloja da skine zalbu kad je on sam stavio prvi put zalbu a i sam si priznao da si mu prodao shoneee

Sergej Kalasnjikov

Player
Player

Hvala i pozdrav.
Coby, jesi ti kad imao 3 milijade? Racunaj slobodno i main i twink i oba tvoja propala sheringa i obe kancelariji plus untradeable iteme sto si imao. . . Nisi, aa da znas kako je merak ee nisi ni svestan, mozda bi i saznao kroz godinu dve da nisi Projekt Blacklistovan 😂😂

Kenox

⚜️
Player
Coby, jesi ti kad imao 3 milijade? Racunaj slobodno i main i twink i oba tvoja propala sheringa i obe kancelariji plus untradeable iteme sto si imao. . . Nisi, aa da znas kako je merak ee nisi ni svestan, mozda bi i saznao kroz godinu dve da nisi Projekt Blacklistovan 😂😂
Skloni taj moj bijeli LV sa profilne, hvala.

Nele Vip

Active Member
Leader of unofficial org
Ta žalba za sta sam dobio ban za 1.4 je nakon sto je prodat sharing, kakav ban evading o cemu pricas. Da je zalba postavljena pre nego je prodat biznis i da sam dobio ban onda bi bio Ban-Evading.

Coby idalje ti ne ide od ruke da pravis zalbe a visis na forumu 24/7 😂

Status
Not open for further replies.
Top Bottom