Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58742
Players nickname
Milutin Sportsti
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Nov 28, 2024
Time
19:25
Proofs
https://imgur.com/a/kEY3Y5n

Milutin123l

Player
Player
Draga administracijo ja sam dobio ban jer sam koristio autclicker za drugu igricu za koju nemam dokaz ali mi znaju drugovi.Te bih voleo da se vratim u grand da igram sa drugovima jer sa njima u grandu imam najvise uspomena a neki od mojih durugova su nikola pajser luka vrancic roksa itd imam ih previse koje sam upozanao u granu de bih voleo da se vratim i prijavat moneywipe da mi odu sve pare i onako nemam ppuno i ovo mi je isto omiljena igrica i ja sada nemam sta drugo da igram jer jedino sam grand i igrao a ostalo sve samo radi drugova koji su to igrali a sve te drugove sam isto upoznao u grandu i vise necu krsiti pravila niti nista tako da ko bih dobio unban bilo bi lepo.I zahvaljujem se unapred

lluka Vrancic

Player
Player
Драга администрација сам добио бан јер сам користио аутцлицкер за другу игрицу за коју немам доказ али ми знају другови.Те бих волео да се вратим у гранд да играм са друговима јер са њима у гранду имам највише успомена а неки од мојих дуругова су никола пајсер лука вранциц рокса итд имам их превисе које сам упозанао у грану де бих волео да се вратим и пријавим монеивипе да ми оду све паре и онако немам ппуно и ово ми је исто омиљена игрица и ја сада немам ста друго да играм јер једино сам гранд и играо а остало све само ради другова који су то играли а све те другове сам исто упознао у гранду и више нецу крсити правила нити ништа тако да ко бих добио унбан било би лепо.Захваљујем се унапред
О zovi na grandu ali buk samo sto ide u skolu i tjt, veoma se trudi da nekrsi pravila i zna pravila bolje od 3/4 grada.

B0jke

Active Member
Leader of unofficial org
Ja se sjecam da kad je afko uvjek je zabado nesto u tastaturu, a autokliker je koristio u minecraftu. mislim da imam cak i snimljeno negdje gdje se muci sa tastaurom da je zabode da kreci zidove

Status
Not open for further replies.
Top Bottom