Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Han Yakuza

Player
Player
1. Vaše ime IRL Vasije
2. Vaše godine 24
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 7h
5. Vaš Discord yakuza2061
6. Vaše ingame ime Han Yakuza
7. Vaš ID 65190

Dodatne informacije

1. Lider za
The Ballas Geng
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Od samog pocetka ulaska u grad uvek sam bio u Gengu i to mi je uvek bila zelja da zapocnem svoj novi zivot u gradu kao gangster-zlikovac,jel nikada nisam voleo state jer volim da otimam novac i da osporavam mir u gradu.Aktivno sam poceo u Ballasima pa sto bi se reklo tu bi zeleo da se oprobam i zavrsim kao jedan od uglednih lidera jer bande imaju dosta mogucnosti ali slabo to ko koristi a dosta toga se moze napraviti da svima bude zabavno.
Povezao bih sve bande i pravili bi dobre akcije jednostavno igra bi bila malo drugacija u Ghettu i sam stil Ballasa bi promenio.

-Dosta sam kreativan i od mene se mnogo toga moze ocekivati a i dobar sam jako u planiranju i komunikaciji sa ljudima sto je veoma potrebno za jednu bandu kako bi bila jaka i uspesna

-U vecini gengova sam bio HC i upoznat sam sa celom pricom oko vodjenja tako da imam iskustvo da uzmem organizaciju i vodim je
-The Ballas Geng me privlaci radi svog HQ i nacina oblacenja,jednostavno to je bila moja prva krimi organizacija i jako sam je zavoleo
Organizacija bi bila veoma aktivna sto se tice pljacke i sirenju kriminala po celom gradu,

-Pored toga doveo bih nove ljude tako reci da osvezimo malo Ghetto

-Imam spremnu ekipu koja bi bila odlicna za sve Aktivnosti i naravno spojili bi se sa nekom bandom i harali bi,sto se kaze veoma dobra aktivnost i zelja da ucinim Bandu drugacijom a ne da bude Turf banda kao sto vecine nego da napravimo dobru pricu i dobru atmosferu unutar nje,jednostavno da nam svima bude zabavno i da napravimo neko novo vreme za bande

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Podelio bi organizaciju u sektore da pokrivamo sva moguca desavanja kao sto su "Pljacke,Grafiti,Turfovi i tako dalje...
Poboljso bi RP sa svoje strane i naravno ljudi u mojoj organizaciji su vec sposobni i odgovorni koji odlicno poznaju pravila i zakon grada tako da bi i obuka novih clanova samim tim i pripadnici Genga podigli na visi nivo Genga.

Uspeh dobra atmosfera i veoma dobra aktivnost!

Hvala puno na odvojenom vremenu i citanju!
Sretno svim kandidatima !

Han Yakuza

Top Bottom