Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
43072
Players nickname
Brando_Gagic
Suspect ID
25959
Date of violation
Nov 28, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=GrsB8RlpjDA

Brando Gagic

Player
Player
Dao sam mu hit revom izlazi dmg 56 kad sam dosao do njega i nanisanio bio je full hp za jednu sekundu sto je prosla(ne znam dali je u tom trenutku uzimao kokain ili drogu posto je sve vreme vrsio paljbu) . Ja ne znam kad ce ljudi prestati da cituju na ovom projektu. Pogotovo Barcode koji je poznat po igracima iz golda. Svaki off topic da se kazni.

Johny Zekonjaa

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.

Zahtevam da igrac ID 25959 dostavi svoj POV od eventa.

Imate rok 13 sati za dostavljanje trazenog POV-a​

Kiko Smith

Player
Player
Dao sam mu hit revom izlazi dmg 56 kad sam dosao do njega i nanisanio bio je full hp za jednu sekundu sto je prosla(ne znam dali je u tom trenutku uzimao kokain ili drogu posto je sve vreme vrsio paljbu) . Ja ne znam kad ce ljudi prestati da cituju na ovom projektu. Pogotovo Barcode koji je poznat po igracima iz golda. Svaki off topic da se kazni.
Mozda je bio u koks animaciju i kad si ga 50 hito napunio mu se hp sa drogom

Koki Black

Player
Player
Konte verzija 2

Brando Gagic

Player
Player
Mislim da to sve pise u opisu sta moze biti . samo nek dostavi da to utanacimo svi off top komentari da se kazne posto ovde i citeri komentarisu pove...

Top Bottom