Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Killed While Working as a Collector in the Trade Market (Redzone) Area (RDM Report)

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
280001
Players nickname
I dont Now
Suspect ID
69980
Date of violation
Nov 29, 2024
Time of violation
08:49
Proofs
https://files.fm/u/eu9np39yb3

umutttt

Player
Player
Merhaba,

Trade Market Redzone bölgesinde Koleksiyoncu olarak çalışırken meydana gelen bir olayı bildirmek istiyorum. Durumun incelenmesini ve uygun eylemin yapılmasını rica ediyorum. Olayın ayrıntıları şu şekildedir:

• Olay Tarihi ve Saati: 29.11.2024 - 08:49
  • Karakter Adı: Umut Bey
  • Karşı Tarafın Kimlik Numarası: 69980
Olay Özeti:
Bir Tahsildar olarak bir oyuncudan ödeme almaya gittim. Onları bulduktan sonra, hiçbir tehdit oluşturmadan ve sadece işimi yapmaya çalışırken, diğer taraf bana ateşli silahla saldırdı ve beni öldürdü.

Bu olay rol yapma kurallarına aykırıdır. Redzone alanları çatışmalara açık olsa da, işini yapan bir oyuncuya saldırmak rol yapma standartlarına uygun değildir. Bu durum bir Rastgele Ölüm Maçı (RDM) kuralı ihlali olarak değerlendirilebilir.

Kanıt:
Aşağıda olup bitenleri video halinde paylaşıyorum:

Talebim:
Olayın incelenmesini ve karşı oyuncunun kuralları ihlal ettiği tespit edilirse uygun cezai işlemin yapılmasını rica ederim.

Teşekkür ederim.
Umut Bey

CatchingBodies

Player
Player
bro youre in redzone for one, for 2 you run up to me and another dude trying to take our debt with no rp behind it telling us your taking our debt xD so yeah when u do that u will get killed in ghetto trying to take peoples debt!!!

admins he is deceiving you for 1, posting cropped POV , 2 under 1 minute long, 3 he dont show full part of him taking debt or of him running into GZ then back out and back again. he is posting part of me killing him which i do not think is against any rules
ty admins

Status
Not open for further replies.
Top Bottom