Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Lider za The Ballas Gang | Doktor Belvederovicc

Pookie Belvederovic

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Vladan
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 6-8h
5. Vaš Discord: vladaann
6. Vaše ingame ime: Doktor Belvederovicc
7. Vaš ID: 57263

Dodatne informacije

1. Lider za.....
1. Lider za
The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1-Poznajem pravila servera: Znam sve što treba o pravilima i kako funkcioniše server, što znači da mogu voditi ekipu bez grešaka i problema. Uvek ću se postarati da Ballasi igraju pametno i ostanu na vrhu.
2.2-Aktivan sam i pametan: Uvek sam prisutan i spreman na akciju. Razmišljam brzo, donosim prave odluke i znam kako da izvučem maksimum iz svake situacije. Ekipa može da računa na mene u svakom trenutku.
2.3-Snalažljivost i poštovanje: Znam kako da izgradim odnose s drugim igračima, kako da balansiram sukobe i saveze, i uvek nalazim način da Ballasi izađu kao pobednici. Sa mnom, svaka situacija je prilika za rast i dominaciju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1-Po meni, najbitnije je da lik ima neku priču, razumeš? Da ne bude samo random lik koji ide okolo i pravi haos, nego da ima smisla šta radi i zašto. Uvek se trudim da igram tako da sve deluje realno, kao da sam stvarno taj lik, i da svaki potez ima neku težinu. Takođe, ne forsiram ništa – sve ide svojim tokom, prirodno, i to je ono što čini roleplay zanimljivim za sve.

-- RANKOVI --

1.Suspend
2.Recruit
3.Footman
4.Hustler
5.Shooter
6.Soldier
7.Street Boss
8.Warlord
9.Turfer
10.Enforcer
11.Lieutenant