Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Pookie Belvederovic

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Vladan
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 6-8h
5. Vaš Discord: vladaann
6. Vaše ingame ime: Doktor Belvederovicc
7. Vaš ID: 57263

Dodatne informacije

1. Lider za.....
1. Lider za
The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1-Poznajem pravila servera: Znam sve što treba o pravilima i kako funkcioniše server, što znači da mogu voditi ekipu bez grešaka i problema. Uvek ću se postarati da Ballasi igraju pametno i ostanu na vrhu.
2.2-Aktivan sam i pametan: Uvek sam prisutan i spreman na akciju. Razmišljam brzo, donosim prave odluke i znam kako da izvučem maksimum iz svake situacije. Ekipa može da računa na mene u svakom trenutku.
2.3-Snalažljivost i poštovanje: Znam kako da izgradim odnose s drugim igračima, kako da balansiram sukobe i saveze, i uvek nalazim način da Ballasi izađu kao pobednici. Sa mnom, svaka situacija je prilika za rast i dominaciju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1-Po meni, najbitnije je da lik ima neku priču, razumeš? Da ne bude samo random lik koji ide okolo i pravi haos, nego da ima smisla šta radi i zašto. Uvek se trudim da igram tako da sve deluje realno, kao da sam stvarno taj lik, i da svaki potez ima neku težinu. Takođe, ne forsiram ništa – sve ide svojim tokom, prirodno, i to je ono što čini roleplay zanimljivim za sve.

-- RANKOVI --

1.Suspend
2.Recruit
3.Footman
4.Hustler
5.Shooter
6.Soldier
7.Street Boss
8.Warlord
9.Turfer
10.Enforcer
11.Lieutenant