Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved GP 1.1 | Sova Avos za Mujo Simba/Abraham Elkhabib

Status
Not open for further replies.
Your ID
28661
Players nickname
Addi Alcpone
Administrators nickname
Sova Avos za Mujo Simba
Date
Nov 30, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/875815/#post-3080224

Addi Luxury

Loyal.
Player
Pozz Mujo,Abrahame i Sovo!Zeleo sam samo da prijavim nesto u vezi ove žalbe Approved - 1.1 1.4 1.7 1.8 Ban evading | 28661
Ja i moj rođak smo krenuli igrati na istom Grand RolePlay Accountu na samom početku.Nismo znali da možemo biti kažnjeni za to i da je to krsenje pravila jer smo jos bili mladji...
Nadam se da cu dobiti unban jer smo prestali igrati na istom accounti on sada ima svoj a ja svoj (28661) nadamo se da cemo dobiti drugu snasu i unban.
Hvala na citanju i paznji.

Addi Luxury

Loyal.
Player
Pozz Mujo,Abrahame i Sovo!Zeleo sam samo da prijavim nesto u vezi ove žalbe Approved - 1.1 1.4 1.7 1.8 Ban evading | 28661
Ja i moj rođak smo krenuli igrati na istom Grand RolePlay Accountu na samom početku.Nismo znali da možemo biti kažnjeni za to i da je to krsenje pravila jer smo jos bili mladji...
Nadam se da cu dobiti unban jer smo prestali igrati na istom accounti on sada ima svoj a ja svoj (28661) nadamo se da cemo dobiti drugu snasu i unban.
Hvala na citanju i paznji.
I ocu da nadodam ako dobijem unban jeli moguce da se ne vazi kao ig kazna jer imam planove...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom