Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Unban appeal for G.P 1.1 I Aldin_Verstappen

Your ID
61900
Players nickname
karlo djokic
Administrators nickname
Aldin_verstappen
Date
Oct 30, 2024
Time
16:25
Proofs
https://imgur.com/a/OE2X2wI

karlo1312

Player
Player
Drago Administracijo,Danas sam dobio ban na 60 dana za G.P 1.1 Na social clubu imam acc od mene i od bratica,kada sam kupio gta na steamu morao sam povezati ta dva acc-a da bih mogao igrati,nedavno sam dobio perma ban na twinku te sam napravio novi posto sam bio nov na serveru i nisam znao pravila ali su mi prijatelji iz familije rekli da se to ne smije,ja na taj twink nikad nisam usao niti ga djelio ikome.Svjestan sam svoje greske.Na ovom serveru sam jako aktivan,nikad nisam bio banovan ili nesto slicno.Spreman sam i da mi napravite money wipe ako ne dobim unban.Hvala unaprijed!

Markoooo

Player
Player
Prvi si ti jadnik ispa kad si sa svojom ekipicom dos na panele popusia i odma kad umre izlika nije brojano

djuka132

Player
Player
hahahhah mi ljubi te brat nemozemo neformalnu da izgubimo zato sto smo najaci a ti ti si igubio sve tako i treba ta ostane zato sto nzns rpa ti tako da citulica bato imam 3 god provedene u gradu i proveo sam vise vremena nego svi tvoji goji ste u femu i koji imate tvinkije jel vam je bejn banovan bez razloga ahhahahahaha
nauci te pravilka pa se javi a vidis i da drugi ljudi misle da sam upravu pssssss!!!!

Top Bottom