Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
2318
Players nickname
Stefan Amato
Administrators nickname
Poni Angel
Date
Nov 30, 2024
Time
15:42
Proofs
https://streamable.com/nqmmzj

StefanAmato

Player
Player
Postovani Mujo/Abrahame, reportao sam 2 igraca jer su lezali u animaciji, gospodin Poni je kaznio samo 1 igraca za BA kao i mene za glich roll. Drugog igraca nije banovao jer se navodno ne vidi da je on lezeo u animaciji, a ustvari jeste. U prilogu dostavljam pov kako se vidi na on ustaje iz animacije i vadi revolver. To je jos jedna stvar na on lezi u animaciji jer ne moze da koristi animaciju i da ima revolver u isto vreme.

njegov pov (igrac koji nije banovan) : Watch ssss | Streamable

StefanAmato

Player
Player
Postovani Mujo/Abrahame, reportao sam 2 igraca jer su lezali u animaciji, gospodin Poni je kaznio samo 1 igraca za BA kao i mene za glich roll. Drugog igraca nije banovao jer se navodno ne vidi da je on lezeo u animaciji, a ustvari jeste. U prilogu dostavljam pov kako se vidi na on ustaje iz animacije i vadi revolver. To je jos jedna stvar na on lezi u animaciji jer ne moze da koristi animaciju i da ima revolver u isto vreme.

njegov pov (igrac koji nije banovan) : Watch ssss | Streamable
Takodje, zahtevam da se admin izbaci, jer pokriva igrace koji trebaju dobiti ban. I da, na ovom povu, povu igrac koji nije dobio ban, moguce da ne snima sve slojeve, jer se vidi cursor na pocetku, a ne vidi sta se radi, tjst ne snima desktop.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom