Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
43072
Players nickname
Brando_Gagic
Suspect ID
41555
Date of violation
Nov 30, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Oyo6EYlVXdQ

Brando Gagic

Player
Player
Nemam ja Misale nista protiv tebe da ne pomislis nesto nego ti los taj dres i tim u koji si otisao jbg. Jesi ubio si me u rollu i svakako si uradio BA sa sotka rev da swicas brze opalis metak...

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Potreban je duži POV.
Rok za dostavu POVa je 16h.​

Brando Gagic

Player
Player
Bez uvrede Admine Tico ovde treba samo pov da usporite i da pogledate zadnje 2 sekunde gde dobija fast swich u rolu i ubija me prebrzo. Prepustite bolje zalbu nekom iskusnijem adminu.

Ljubisa

Player
Player
Bez uvrede Admine Tico ovde treba samo pov da usporite i da pogledate zadnje 2 sekunde gde dobija fast swich u rolu i ubija me prebrzo. Prepustite bolje zalbu nekom iskusnijem adminu.
Koliko si prelos Brando ne mozes hitati metak revom.Takodje koristis Hejzov redux.

Brando Gagic

Player
Player
Koliko si prelos Brando ne mozes hitati metak revom.Takodje koristis Hejzov redux.
dobar si da ne dostavis pov. nemoj da mi se obracas vise posto nemas ni postovanja ni stida ni blama treba da te je sramota sta pises i sta izjavljujes ovde . Naci da igras fer i posteno bez pomagala pa dodji na event.

Koki Black

Player
Player
Brando nemozes metka hitati sa revom. Takodje koristis Hejzov redux koji je ilegalan

Ljubisa

Player
Player
dobar si da ne dostavis pov. nemoj da mi se obracas vise posto nemas ni postovanja ni stida ni blama treba da te je sramota sta pises i sta izjavljujes ovde . Naci da igras fer i posteno bez pomagala pa dodji na event.
Ako mislis da ja imam pomagala kao Steven trebao bi da se zapitas par stvarcica.

Jocke Euforija

https://www.youtube.com/watch?v=oBCuUQMtvKY
Player
Hejzov redux je nedozvoljen ako nisi znao tako da je to banable

Cevu

Player
Player
Brando, jesi ovo ti na pocetku sto places zato sto te lik ubio?

Top Bottom