Sve u pov. Svaki off topic da se kazni.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nije ba, vidi se da je ustao i hitao teSve u pov. Svaki off topic da se kazni.
nije BA jer te nisam u kolut ubio nego sam ti normalno ustao...I stvarno mi je tuzno da smo dobri, pricamo i sprdamo se puno puta i ti mene kacisSve u pov. Svaki off topic da se kazni.
Koliko si prelos Brando ne mozes hitati metak revom.Takodje koristis Hejzov redux.Bez uvrede Admine Tico ovde treba samo pov da usporite i da pogledate zadnje 2 sekunde gde dobija fast swich u rolu i ubija me prebrzo. Prepustite bolje zalbu nekom iskusnijem adminu.
Koliko si prelos Brando ne mozes hitati metak revom.Takodje koristis Hejzov redux.
Brando nemozes metka hitati sa revom. Takodje koristis Hejzov redux koji je ilegalanBez uvrede Admine Tico ovde treba samo pov da usporite i da pogledate zadnje 2 sekunde gde dobija fast swich u rolu i ubija me prebrzo. Prepustite bolje zalbu nekom iskusnijem adminu.
Ako mislis da ja imam pomagala kao Steven trebao bi da se zapitas par stvarcica.dobar si da ne dostavis pov. nemoj da mi se obracas vise posto nemas ni postovanja ni stida ni blama treba da te je sramota sta pises i sta izjavljujes ovde . Naci da igras fer i posteno bez pomagala pa dodji na event.
Hejzov redux je nedozvoljen ako nisi znao tako da je to banableBez uvrede Admine Tico ovde treba samo pov da usporite i da pogledate zadnje 2 sekunde gde dobija fast swich u rolu i ubija me prebrzo. Prepustite bolje zalbu nekom iskusnijem adminu.
brando, mani se granda malo, opasce ti kosa od granda, ako vec i nijedobar si da ne dostavis pov. nemoj da mi se obracas vise posto nemas ni postovanja ni stida ni blama treba da te je sramota sta pises i sta izjavljujes ovde . Naci da igras fer i posteno bez pomagala pa dodji na event.
Moras biti kod njega u fam za da bidite dobrinije BA jer te nisam u kolut ubio nego sam ti normalno ustao...I stvarno mi je tuzno da smo dobri, pricamo i sprdamo se puno puta i ti mene kacis
au brando pa informal je jebem ga sta si se naljutioSve u pov. Svaki off topic da se kazni.
Brando, jesi ovo ti na pocetku sto places zato sto te lik ubio?dobar si da ne dostavis pov. nemoj da mi se obracas vise posto nemas ni postovanja ni stida ni blama treba da te je sramota sta pises i sta izjavljujes ovde . Naci da igras fer i posteno bez pomagala pa dodji na event.