Ime Porodice:VIKINZI
Osnivac Porodice:Zokiii Jocker 56947
Broj Porodicne Kuce:1702
Dicord Osnivaca Porodice:laki0993.
Link Foruma Osnivaca Porodice:Zoran Zivkovis
Fam Logo:
Fam Outfit:
Prica:
Nakon Dugo Legalnih Aktivnosti Ja I Drug Smo Hteli Da Udjemo U Ilegalni Posao Ali Kako To Sami Nismo Moglii To sami Uraditi Odlucili Smo Formirati Grupu Ljudi Pod Imenom Vikinzi Prvo Nam Nije Islo Dobro Ali Kako Smo Skupljali Dobro Ekipu To Je Bilo Sve Kao Sto Smo Mislili Ali Onda Skupili Smo Dovoljno Ljudi Da Smo Krenuli Na Prvu Akciju Ali Kako Nam To Nije Islo Dobro Onda Smo Krenuli Da Vozimo Kamion Koji Prevozi Auto Caravan Imali Smo Dosta Provokacija Tokom Pocetka Grupe Imali Smo Dosta Provokacija I Pucanja Ali Mi Uz Dugo Muka Izborili Smo Se Da Prezivimo Sve To Smo Se Idalje Borili Dok Smo Se Borili Par Puta Smo Bili Ranjeni Ali To Nas Nije Sprecavalo Da Se Borimo Hrabro Ali Kako Nas Je Bilo Sve Vise Bili Smo Jaci Nego Sve Okolne Grupe Ali Postojao Je Jedan Covek Koji Se Zvao Filip Jocker On Je Bio Nepobediv Zbog Toga Je I Dan Danas Moj Zamenik Te Grupe Koju Mi Drzimo On Je Dosta Njih U Da Rukuju Oruzjem Zbog Nase Nepredvidljivih Taktika I Pucaca Uspeli Smo Da Postanemo Najjaca Familija U Tom Okrugu I Tako Su Nastali Vikinzi.
Cilj Familije:
1.Biti Aktivni.
2.Sto Manje Krsiti Pravila Grada.
3.Postati Neformalna Organizacija I Uci U Top 50 U Gradu.
4.Biti Jaki I Braniti Se I Kada Je Najgora Situacija.
Rankovi U Porodici:
1.Suspend:Covek Koji Nije Aktivan Ili Je Uradio Nesto Lose.
2.Pocetnik:Novi Covek U Porodici
3.Cuvar:Covek Koji Je Malo Vise U Gradu Ili Aktivniji
4.Vodja Obuke:Covek Koji Zna Da Se Puca I Uci Nove Clanove Porodice Da Se Pucaju I Ima Poverenje U Sve Clanove
5.Vodja Eventa:Covek Koji Kada Ni Jedan Drugi Rank Veci Od Njega Nije Tu On Vodi Ljude Na Evente
6.Stara Kajla:Covek Koji Ima Mnogo Poverenja I Dobar Je Sa Ostalim Clanovima
7.Seff Podzemlja:Mnogo Dobar Pucac I Ima Dosta Godina U Gradu
8.Komandant:Covek Koji Najjvise Zna Pravila U Porodici Ali Ne Od Sefa
9.Direktor:Zamenik Moj Ili Moja Desna Ruka
10.Hanibal:On Je Sef I Sve U Jedno
Pravila Familije:
1.Zabranjeno Je Vredjanje..
2.Zabranjeno Je Kradja Iz Kola Ko Bude Krao Ima Da Ide Na Forum..
3.Zabranjena Je Uzimanje Para Sa Porodicnog Balansa ..
4.Strogo Je Zabrenjeno Krsiti Pravila Kao So Su (PG. GP 6.15 GP.3.2)Zabranjeno Je Krsanje Svih Pravila..
5.Obavezno Je Nositi Fam Outfite Na Svakom Event-u..
6.Rank Se Dobija Po Zasluzi Ili Kako Lider Odluci..
7.Pre Nego Sto Napustite Porodicu Javljate Se Lideru..
8.Pre Nego Sto Vratite Auto U Garazu Obavezno Je Napuniti Rezorvar..
Osnivac Porodice:Zokiii Jocker 56947
Broj Porodicne Kuce:1702
Dicord Osnivaca Porodice:laki0993.
Link Foruma Osnivaca Porodice:Zoran Zivkovis
Fam Logo:
Fam Outfit:
Prica:
Nakon Dugo Legalnih Aktivnosti Ja I Drug Smo Hteli Da Udjemo U Ilegalni Posao Ali Kako To Sami Nismo Moglii To sami Uraditi Odlucili Smo Formirati Grupu Ljudi Pod Imenom Vikinzi Prvo Nam Nije Islo Dobro Ali Kako Smo Skupljali Dobro Ekipu To Je Bilo Sve Kao Sto Smo Mislili Ali Onda Skupili Smo Dovoljno Ljudi Da Smo Krenuli Na Prvu Akciju Ali Kako Nam To Nije Islo Dobro Onda Smo Krenuli Da Vozimo Kamion Koji Prevozi Auto Caravan Imali Smo Dosta Provokacija Tokom Pocetka Grupe Imali Smo Dosta Provokacija I Pucanja Ali Mi Uz Dugo Muka Izborili Smo Se Da Prezivimo Sve To Smo Se Idalje Borili Dok Smo Se Borili Par Puta Smo Bili Ranjeni Ali To Nas Nije Sprecavalo Da Se Borimo Hrabro Ali Kako Nas Je Bilo Sve Vise Bili Smo Jaci Nego Sve Okolne Grupe Ali Postojao Je Jedan Covek Koji Se Zvao Filip Jocker On Je Bio Nepobediv Zbog Toga Je I Dan Danas Moj Zamenik Te Grupe Koju Mi Drzimo On Je Dosta Njih U Da Rukuju Oruzjem Zbog Nase Nepredvidljivih Taktika I Pucaca Uspeli Smo Da Postanemo Najjaca Familija U Tom Okrugu I Tako Su Nastali Vikinzi.
Cilj Familije:
1.Biti Aktivni.
2.Sto Manje Krsiti Pravila Grada.
3.Postati Neformalna Organizacija I Uci U Top 50 U Gradu.
4.Biti Jaki I Braniti Se I Kada Je Najgora Situacija.
Rankovi U Porodici:
1.Suspend:Covek Koji Nije Aktivan Ili Je Uradio Nesto Lose.
2.Pocetnik:Novi Covek U Porodici
3.Cuvar:Covek Koji Je Malo Vise U Gradu Ili Aktivniji
4.Vodja Obuke:Covek Koji Zna Da Se Puca I Uci Nove Clanove Porodice Da Se Pucaju I Ima Poverenje U Sve Clanove
5.Vodja Eventa:Covek Koji Kada Ni Jedan Drugi Rank Veci Od Njega Nije Tu On Vodi Ljude Na Evente
6.Stara Kajla:Covek Koji Ima Mnogo Poverenja I Dobar Je Sa Ostalim Clanovima
7.Seff Podzemlja:Mnogo Dobar Pucac I Ima Dosta Godina U Gradu
8.Komandant:Covek Koji Najjvise Zna Pravila U Porodici Ali Ne Od Sefa
9.Direktor:Zamenik Moj Ili Moja Desna Ruka
10.Hanibal:On Je Sef I Sve U Jedno
Pravila Familije:
1.Zabranjeno Je Vredjanje..
2.Zabranjeno Je Kradja Iz Kola Ko Bude Krao Ima Da Ide Na Forum..
3.Zabranjena Je Uzimanje Para Sa Porodicnog Balansa ..
4.Strogo Je Zabrenjeno Krsiti Pravila Kao So Su (PG. GP 6.15 GP.3.2)Zabranjeno Je Krsanje Svih Pravila..
5.Obavezno Je Nositi Fam Outfite Na Svakom Event-u..
6.Rank Se Dobija Po Zasluzi Ili Kako Lider Odluci..
7.Pre Nego Sto Napustite Porodicu Javljate Se Lideru..
8.Pre Nego Sto Vratite Auto U Garazu Obavezno Je Napuniti Rezorvar..