Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7807
Players nickname
Radasin Ljubic
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Dec 1, 2023
Time
0:00
Proofs
https://ibb.co/WtVkgrP

Mihajlo Petrovic

Player
Player
Poštovani ,

Pre otprilike tri godine bio sam aktivan igrač na ovom serveru ( 6-7 sati dnevno) i prošao sam kroz različite faze.
Kao i svi drugi, počeo sam kao običan igrač koji nije u potpunosti poznavao pravila, pa sam dobio nekoliko kazni zbog toga. Međutim, ubrzo sam postao admin, što mi je bila velika čast, i zahvalan sam što ste mi pružili tu priliku. Nakon nekoliko meseci , izbačen sam iz administracije ne zbog prijava ili već zbog niske nedovoljno tiketa. ( 3 x)

Nakon što više nisam bio admin, neposledno posle toga počeo da upadam u probleme i kršim pravila. Dobijao sam kazne, raspravljao se sa adminima i igračima na forumu, a sve je kulminiralo postom u kojem sam vređao server, administratore, pa čak i tebe, Abrahame (mislim). Zbog tog postupka sam, sasvim zasluženo, dobio trajni ban.

Iskreno mi je žao zbog svih loših postupaka koje sam radio, kao i problema koje sam prouzrokovao i igračima i administraciji.

Sada, sa vremenskim odmakom i zrelijim pogledom na situaciju, u potpunosti shvatam svoje greške i iskreno se kajem. Svestan sam da moje ponašanje nije bilo nimalo uredu i želim da se izvinim svima koje sam povredio ili uvredio.
Molim vas da mi pružite drugu šansu kako bih dokazao da sam se promenio i da mogu doprineti zajednici na pozitivan način. Server mi je mnogo značio i voleo bih da ponovo postanem njegov deo, ovog puta sa više poštovanja prema pravilima i svim igračima.

Hvala na citanju Ovog appela .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom