Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
2318
Players nickname
Stefan Amato
Suspect ID
18775
Date of violation
Dec 1, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/877204/#post-3083539

StefanAmato

Player
Player
Zahtevam da ovo pregleda senior admin.

Postovana administracijo,

Ovaj nalog, StefiGavrilovic , se nazvao po mom real imenu i prezimu, dokaz mogu poslati u dm na discord, zahtevam da se igrac najstrozije kazni, vredja mi roditelje, sto je jos jedan neprikladan nacin ponasanja, ko bude pregledavao ovu zalbu, adminu cu poslati u dm, dokaz koji bude bio potreban da je to moje ime i prezime. Jos jedna stvar, kaze da mu spremim gavrilovic pastetu, do je bila sala u staroj familij gde smo bili obojica, na taj nacin smo se salili za pastetu, sto je jos jedan dokaz da je to on. Ako bude editovao poruku:

1. Dokaz : / Pending review - Forum rule 9 | 18775
2. Dokaz : / Pending review - G.P 3.2 | 18775
3. Dokaz : / Pending review - G.P 3.2 | 18775

off-topic da bude kaznjen.

Popke Popadic

Player
Player

Ovaj nalog, StefiGavrilovic , se nazvao po mom real imenu i prezimu, dokaz mogu poslati u dm na discord, zahtevam da se igrac najstrozije kazni, vredja mi roditelje, sto je jos jedan neprikladan nacin ponasanja, ko bude pregledavao ovu zalbu, adminu cu poslati u dm, dokaz koji bude bio potreban da je to moje ime i prezime. Jos jedna stvar, kaze da mu spremim gavrilovic pastetu, do je bila sala u staroj familij gde smo bili obojica, na taj nacin smo se salili za pastetu, sto je jos jedan dokaz da je to on. Ako bude editovao poruku:

a gde je video? nije slika vise dokaz zz

Kenox

⚜️
Player

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH PA TO NIJE MOJ ACC

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

SLike ne mogu dostavi sve ovo isto kao video da bude dokaz , a ti dokazi za doxing ako ne mozes ovde da ih posaljes onda ih samo posalji Muji Simbi u dm al naglasi na sledecoj zalbi " Dokazi poslati Muji u dm"

Edit : Sto se tice uvreda koje vam je pisao ovaj forum nalog sve ce biti kaznjeno !

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaceno

Promjena odluke : Forum nalog je banovan za vrjedjanje samim time dokazi za Doxing i ne trebaju obzirom da smo forum nalog vec banovali hvala na razumjevanju , uzivajte !​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom