Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6148
Players nickname
Son Goku
Suspect ID
5168
Date of violation
Apr 21, 2022
Time of violation
20:09
Proofs
https://youtu.be/kYD0w2nE2nA

Son Goku

Player
Player
kaze djecak on pitao visu silu i oni odgovorili da moze odbrojati 5 sekundi kod panela nekom ako se taj ne smakne moze ga ubiti, djecacic dosao u moje fam dvoriste i broji meni za moje panele a sto je najgore broji mali u 20:09 HAHAHHA pa ne zna ni kad paneli zavrsavaju jadan ne bio, na radio sam pozvao svoje da rijese ove krpelje malene ne znam sta je sa mojim zvukom u ingame mda nije ni bitno sve se vidi. ostali ID su kasnije tek poceli pucati to nemam snimljeno al haj uredu. djeca ko djeca treba ih bolje nauciti.

Kiko Smith

Player
Player
Kako sto se vidi na POV mi idemo da krademo Panele i ja smem vama rec da se odmaknete iz panele to nam je rekao Admin Nikola obama i rekao nam je da smemo ak se ne odmaknete od panel sledecih 5 sec da se maknes da te ubijem a ti si napravio Fear rp sta nisi se maknuo a dao sam ti 10 sec tak da ja nemam za sta bit kaznjen samo mozes ti biti kaznjen za Fear rp

Son Goku

Player
Player
Kako sto se vidi na POV mi idemo da krademo Panele i ja smem vama rec da se odmaknete iz panele to nam je rekao Admin Nikola obama i rekao nam je da smemo ak se ne odmaknete od panel sledecih 5 sec da se maknes da te ubijem a ti si napravio Fear rp sta nisi se maknuo a dao sam ti 10 sec tak da ja nemam za sta bit kaznjen samo mozes ti biti kaznjen za Fear rp
tebra 20:09 po kakve panele si ti dosao u to doba sta pricas ti jesi dobar sa glavom?

Son Goku

Player
Player
gforce update imao malac dosao do mene broji meni nesto u 20:09 nemoj da me zajebavas za moj glas i da dopustas djeci 2011 godiste da mi ovda prosipaju neku silu mogao sam ih lagano polegnuti svo cetvero, znaci dc je mutiran na fam radio sam pozvao svoje da rijese ove kidare,spustite ih malo na zemlju ako ja imam vremena da snimim ovo postavim na yt izdvojim svoje vrijeme,, nema on meni sta raditi u 20:09 kod mene brojati meni za moje panele u 20:09 !!! znaci ili odradi ti kao admin svoj posao ili ostavi ovo vecem adminu da radi, moj mic je lako srediti update je odradjen provjereno sad radi i on tako da radite za sta ste placeni hvala.

Shomy McQueen

╚════▣◎▣════╝
Player
Status
Not open for further replies.
Top Bottom