Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58782
Players nickname
Tony Maccolaa
Suspect ID
36834
Date of violation
Dec 1, 2024
Time of violation
18:49
Proofs
https://youtu.be/bDfuIxtTzd4

Toni Macola

Player
Player
izdao mi je 5 sekundi da se maknem sa njegovog poseda poslusao sam ga i makno sam se na drzavni posed gdje mi nije ništa izbrojo i ubio me

Emin Mehemdovic

Player
Player
izdao mi je 5 sekundi da se maknem sa njegovog poseda poslusao sam ga i makno sam se na drzavni posed gdje mi nije ništa izbrojo i ubio me
Druze 100% si bajtovao dolazite liku po ceo dan u dvorsite kao da iza kuce ima prime tikete a ne panele!Posle kacite zalbe,a i ne vidim nigde da je prekrseno pravilo GP 6.15 nemoj se gubit

Toni Macola

Player
Player
Pa cim se nisi udaljio znaci da se spremas da baitas iznova i iznova jbg nemoze to tako
Izdao mi je zahtjev da se maknem od njegovih panela maknuo sam se sa njegovog posijeda gdje ako hocu mogu kampirat i nisam ga ugrožavao niti ga provociro ja mogu pušku izvadit iz 100 razloga.

Vukasin Siciliano

Player
Player
Izdao mi je zahtjev da se maknem od njegovih panela maknuo sam se sa njegovog posijeda gdje ako hocu mogu kampirat i nisam ga ugrožavao niti ga provociro ja mogu pušku izvadit iz 100 razloga.
I ja tebi mogu da izbrojim iz 100 razloga, dosta komentara nek admin pregleda ne kazni me i zavrsi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom