Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Zulee

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Đuro
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:6-7 Sati
5. Vaš Discord:duriola_
6. Vaše ingame ime: Zule Goat
7. Vaš ID:63303

Dodatne informacije

1. Lider za: The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-imam puno iskustav- imam puno iskustva po drugim organizacijama i u vecini org sam bio hc i svaki put sam zasluženo bio hc.
-Aktivnost- Kao što sam reko svaki dan sam aktivan od 6 do 7 sati a vikendom nekad i vise i ova orrganizacija bi bika aktivna punom parom.
-Volio bih biti lider ove org da se okušam o nećemu novome i u ovoj org da ako ju osvojijm bit ce trud i discplina.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Ova organizacija bi bila kao sšo sam reko samo rad i disciplina. svako u ovoj organizaciji nio moro imat iskustva za lakiši rad drugim kolegama.
Nebi bilo nikakog vrijeđanja nacionalizma i tako dalje. Svi će radit punom parom i digo bi ovu org na noge. Ako igraci budu dugo vremena aktivni i trude se ja cu to cjenit kao i drugi HC ovim i bili bi uvijek nagrađeni. Bili bi puno bonusa za savkog člana. Nakon svake akcije članovi bi bili nagrađeni sa bonusom i ako su bas bili odlicni na toj akciji dobili bi visi cin i to bi im dalo podrsku za vise rada. Bili bi u dobrim odnosima sa drugim org i nebi bilo nkako vrijeđanje između organizacija.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom