Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za National Guard I Rasa Milic

Rasa Milic

Player
Player
  1. Informacije

1. Vaše ime IRL: Aleksa
    2. Vaše godine:15
    3. Vremenska zona:GMT+1
    4. Prosjek online po danu:5h-12h
    5. Vaš Discord:rasa7066
    6. Vaše ingame ime:Rasa Milic
    7. Vaš ID:2324

Dodatne informacije

1. Lider za National Guard (NG)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
    2.1Imam jako puno iskustva u ovoj organizaciji a I na server,bio sam u svakoj state organizaciji I dosta sam upoznat sa radom ove state organizacije.
    2.2 Nikad do sada nisam bio lider niti jedne organizacije I mislim da bih bio dobar lider ove organizacije i upravlajo sa njom.
    2.3 U organizaciji bih imao iskusne I obucene ljude koji bi odlicno vodili jedinice I povecali to na veci nivo.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Na kapijama bih imao mimum po 3 coveka koja su prosla obuku, I kapije bih od 12h-22h na duznosti.
    3.2 Specialne jedinice-timovi(VP,Kobre,PVO…) bi imale unutar NG-a obuke kako postupiti u svakoj situaciji,naravno kroz RolePlay.
    3.3 Uveo bih novi nacin za uvodjenje vojnog roka koji bi bio prilagodjen svakom gradjaninu u gradu.Na vojnom roku gradjani I kolege bih naucile kako rukovati sa oruzjem.
    3.4Ammo run-ove bi radio 2-3 nedeljno po svakoj state organizaciji,kao I regrutacije koje bih bile 3-4 puta nedeljno.
    3.5 Organizovao bi cesto dogadjaje na kojima mogu kolege I gradjani da dodju na predstavljenje novih vozila kao I vazuhoplovnih obuka.

Kodovi:

10-1 – Svo osoblje dolazi u barake na liniju.
    10-2 – Negativno.
    10-3 - Prekid razgovora na radiu.
    10-4 - Potvrda / Primljeno.
    10-5 - Ponovite poslednji prenos.
    10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
    10-7 – Odjava sa duznosti.
    10-8 -Prijava na duznost.
    10-10 - Pucnjava u toku.
    10-11 - Pljačka u toku.
    10-20 - Trenutna lokacija?
    10-99 - Situacija zavrsena

Kod A - Pad ige(Crash)

Kod B – F8+U

Jos neke stvari bih naknadno promenio,ali pored toga ima jos nekoliko stvari.

Hvala na citanju moje aplikacije.
    Sretno svim ostalim kandidatima!

Top Bottom