- Informacije
1. Vaše ime IRL: Aleksa
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:5h-12h
5. Vaš Discord:rasa7066
6. Vaše ingame ime:Rasa Milic
7. Vaš ID:2324
Dodatne informacije
1. Lider za National Guard (NG)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1Imam jako puno iskustva u ovoj organizaciji a I na server,bio sam u svakoj state organizaciji I dosta sam upoznat sa radom ove state organizacije.
2.2 Nikad do sada nisam bio lider niti jedne organizacije I mislim da bih bio dobar lider ove organizacije i upravlajo sa njom.
2.3 U organizaciji bih imao iskusne I obucene ljude koji bi odlicno vodili jedinice I povecali to na veci nivo.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Na kapijama bih imao mimum po 3 coveka koja su prosla obuku, I kapije bih od 12h-22h na duznosti.
3.2 Specialne jedinice-timovi(VP,Kobre,PVO…) bi imale unutar NG-a obuke kako postupiti u svakoj situaciji,naravno kroz RolePlay.
3.3 Uveo bih novi nacin za uvodjenje vojnog roka koji bi bio prilagodjen svakom gradjaninu u gradu.Na vojnom roku gradjani I kolege bih naucile kako rukovati sa oruzjem.
3.4Ammo run-ove bi radio 2-3 nedeljno po svakoj state organizaciji,kao I regrutacije koje bih bile 3-4 puta nedeljno.
3.5 Organizovao bi cesto dogadjaje na kojima mogu kolege I gradjani da dodju na predstavljenje novih vozila kao I vazuhoplovnih obuka.
Kodovi:
10-1 – Svo osoblje dolazi u barake na liniju.
10-2 – Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na radiu.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 – Odjava sa duznosti.
10-8 -Prijava na duznost.
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-20 - Trenutna lokacija?
10-99 - Situacija zavrsena
Kod A - Pad ige(Crash)
Kod B – F8+U
Jos neke stvari bih naknadno promenio,ali pored toga ima jos nekoliko stvari.
Hvala na citanju moje aplikacije.
Sretno svim ostalim kandidatima!