Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Rasa Milic

Player
Player
  1. Informacije

1. Vaše ime IRL: Aleksa
    2. Vaše godine:15
    3. Vremenska zona:GMT+1
    4. Prosjek online po danu:5h-12h
    5. Vaš Discord:rasa7066
    6. Vaše ingame ime:Rasa Milic
    7. Vaš ID:2324

Dodatne informacije

1. Lider za National Guard (NG)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
    2.1Imam jako puno iskustva u ovoj organizaciji a I na server,bio sam u svakoj state organizaciji I dosta sam upoznat sa radom ove state organizacije.
    2.2 Nikad do sada nisam bio lider niti jedne organizacije I mislim da bih bio dobar lider ove organizacije i upravlajo sa njom.
    2.3 U organizaciji bih imao iskusne I obucene ljude koji bi odlicno vodili jedinice I povecali to na veci nivo.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Na kapijama bih imao mimum po 3 coveka koja su prosla obuku, I kapije bih od 12h-22h na duznosti.
    3.2 Specialne jedinice-timovi(VP,Kobre,PVO…) bi imale unutar NG-a obuke kako postupiti u svakoj situaciji,naravno kroz RolePlay.
    3.3 Uveo bih novi nacin za uvodjenje vojnog roka koji bi bio prilagodjen svakom gradjaninu u gradu.Na vojnom roku gradjani I kolege bih naucile kako rukovati sa oruzjem.
    3.4Ammo run-ove bi radio 2-3 nedeljno po svakoj state organizaciji,kao I regrutacije koje bih bile 3-4 puta nedeljno.
    3.5 Organizovao bi cesto dogadjaje na kojima mogu kolege I gradjani da dodju na predstavljenje novih vozila kao I vazuhoplovnih obuka.

Kodovi:

10-1 – Svo osoblje dolazi u barake na liniju.
    10-2 – Negativno.
    10-3 - Prekid razgovora na radiu.
    10-4 - Potvrda / Primljeno.
    10-5 - Ponovite poslednji prenos.
    10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
    10-7 – Odjava sa duznosti.
    10-8 -Prijava na duznost.
    10-10 - Pucnjava u toku.
    10-11 - Pljačka u toku.
    10-20 - Trenutna lokacija?
    10-99 - Situacija zavrsena

Kod A - Pad ige(Crash)

Kod B – F8+U

Jos neke stvari bih naknadno promenio,ali pored toga ima jos nekoliko stvari.

Hvala na citanju moje aplikacije.
    Sretno svim ostalim kandidatima!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom