Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18775
Players nickname
Humadenin Bakar
Administrators nickname
Allen Sikter
Date
Dec 2, 2024
Time
13:31
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/877204/#post-3085865

Kenox

⚜️
Player
Selam Alejk,

Dobio sam ban za G.P. 3.2 na forumu Approved - G.P 3.2 | 18775 .

Forum acc StefiGavrilovic je vredjao na forumu i ne znam kako su admini zakljucili da sam to ja mozda po tome jer je igrac koji je me prijavio stavio moj ingame id u zalbu.

Taj forum acc nije moj i nemam vise od jednog forum acc-a, jedini forum acc koji imam je ovaj preko kojeg pisem zalbu/unban appeal.

Sto se mene tice provjerite da li imam vise forum acc-a tj. da li je taj forum acc moj.

Ovo je cista greska senior administratora Allena Siktera.

Molio bih vas da me unbanujete, hvala.

Allahimanet!

Kenox

⚜️
Player
Selam Alejk,

Dobio sam ban za G.P. 3.2 na forumu Approved - G.P 3.2 | 18775 .

Forum acc StefiGavrilovic je vredjao na forumu i ne znam kako su admini zakljucili da sam to ja mozda po tome jer je igrac koji je me prijavio stavio moj ingame id u zalbu.

Taj forum acc nije moj i nemam vise od jednog forum acc-a, jedini forum acc koji imam je ovaj preko kojeg pisem zalbu/unban appeal.

Sto se mene tice provjerite da li imam vise forum acc-a tj. da li je taj forum acc moj.

Ovo je cista greska senior administratora Allena Siktera.

Molio bih vas da me unbanujete, hvala.

Allahimanet!
Prije nekoliko minuta je odbijena zalba za Forum Rule 9 na mene Rejected - Forum rule 9 | 18775 od admina Kevina Odd-a tako da je to dokaz da taj forum acc nije moj, hvala.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom