Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Sergej Zerro

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Sergej
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:UTC+2
4. Prosjek online po danu:3h-5h
5. Vaš Discord: premiumsergi56
6. Vaše ingame ime:Sergej Zerro
7. Vaš ID:46941

Dodatne informacije

1. Lider za National Guard (NG)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 NG bi zeleo voditi zato sto imam mnogo iskustva u NG i sam u 4 mandata bio HC.Takodje bi skupio izkusan HC team koji bi mi pomagao voditi org. 2 meseca
2.2 National Guard bi zeleo voditi zato sto smatram NG kao jako bitnu organizaciju u Roleplayu zato sto dobavlja oruzije pancire i municiju kolegama iz ostalih state org.
2.3 Takodje bi volio voditi NG kao svoju prvu org. zato sto je NG bila prva org. U kojoj sam ikad bio i org. u kojoj sam proveo najvise vremena.Tokom svoje karijere na serveru sam iskusijo mnogo stvari osim vodjenja organizacije

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Svako ko zeli uci treba da ima 7 IC godina i 13 ooc godina svako ce morat proci ispitivanje bi sastavljo10 pitanja i manje od 3 greske za prolaz.
3.2 Obuka bi se vrsila na terenu tokom smene svako ko je na obuci morat ce 1 dan da stoji sa instruktorom obuke na kapiji.On ce popunjavat taj 1 dan test i ako odluci da sazluzuje veci cin vojnik na obuci ce dobit Vojnik I ili vise ako zasluzuje
3.3 Uveo bih jedinicu zvanu Pentagon kojima bi bile u obavezu geto patrole radili bi posao V.P i takodje bi bili specijalna jedinica te najelitniji vojnici koji bi branili generala 24/7. U jedinici bi bilo 5 ljudi.

Činovi:
30-General
29-Deputy General
28-Admiral
27-Chief of Unit
26-Pentagon
25-Head Of Unit
24-Deputy Head of Unit
23-Training Instructor
22-Supervisior
21-Delta Force
20-Task Force