Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Stefan Limeni

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Stefan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 3h+ Vikendima 5h+
5. Vaš Discord: stefann140
6. Vaše ingame ime: Stefan Limenii
7. Vaš ID: 32074

Dodatne informacije

1. Lider za NG
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Dugo sam na ovom projektu kao sto imam i dosta provedenog vremena na samom
2.2 Zbog svog iskustva u drugim organizacijama kao i u samoj nacionalnoj gardi razumem kako funkcionise cela organizacija
2.3 Dobro znam sva pravila i razumem njihovu ulogu u regulisanju roleplaya ovog projekta
2.4 Bio sam vise puta admin i kurator i smatram da sam dovoljno iskusan da bi postao Lider ove organizacije
2.5 Imam veoma dobru komunikaciju sa zaposlenima i ostalim kolegama kako bi omogucio sto bolji zajednicki rad
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Temeljno ispitivanje: clanovi nacionalne garde moraju biti temeljno ispitani kako se ne bi dogodilo da clanovi citaju ili ne znaju pravila i time ne naskode organiziji i roleplayu
3.2 Temeljna obuka: Clanovi moraju biti temeljno obuceni sto je obavezno kako bi ljudi koji ne znaju da koriste vatreno oruzije bili premesteni na drugo radno mesto
3.3 Vozila: Nacionalna garda morala bi da dobije bolja vozila kako bi odstranili potencijalne uljeze i pretnje,Sadasnja vozila nacionalne garde imaju problema sa sustizanjem nekih super automobila kako bi se to sprecilo dodao bi specijalno jedinicu koja bi bila obucena bas za tu potrebu
3.4 Aktivnost i Podela Po Cinovima:
Svaki zaposlenik bi imao obavezu da popunjava svoj patrol log po formatu i slike aktivnosti na dogadjajima kako bi se odredile njegove sposobnosti i dodelio cin
3.5 Kapije: Na kapijama bi bili potrebni vise obuceni ljudi koji bi mogli da sprece upad u sediste nacionalne garde
Format Patrol loga
Dolazak na duznost(xx:xx): slika
Odlazak sa duznosti(xx:xx): slika
Zaduzeno oruzije: slika
Vraceno oruzije: slika
Odlazak na evente(ime): slika
Hijearhija
1. Suspend do daljneg
2. Suspend 48h
3. Suspend 24h
4. Vojnik na obuci
5. Vojnik Pripravnik