Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nidza Vice

BMW Lover.
Player
1. Vaše ime IRL: Nicolas
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6-7h
5. Vaš Discord: __nixa__
6. Vaše ingame ime: Nidza Vicee
7. Vaš ID:8569

Dodatne informacije
1. Lider za NG (National Guard)

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1 Oko sebe imam dosta ljudi u koje imam puno poverenja koji bi pomogli da Vojska bude ugledna organizacija, koju bi svi hvalili.

2.2 Zeleo bih da sa novim regrutima temeljno i polako prodjem kroz sve stvari sta Vojska radi. Posto su prethodni lideri to radili površinski. Pa ne bih zeleo da se to dogadja ako bih ja postao Lider.

2.3 Bez skromnosti mislim da bih bio odlican Lider koji bi Vojsku uzdigao na veci nivo RP-a nego sto je to dosada bio slucaj.

2.4 potrudio bih se da mi sto vise ljudi bude u organizaciji jer u prošlih par mandata se NG totalno raspustio ljudi su prestali da budu aktivni i mislim da je to razlog cestih disband-ova.

2.5 Takodje imam vise nego puno iskustva u state org i u svakoj org u kojoj sam bio HS ili HC.

2.6 Rankovi
1. Suspend 24h
2.Suspend 48h
3.Vojni rok SAHP
4.Vojni rok FIB
5. Vojni rok LSPD
6. Vojni rok GOV
7. Vojnik
8. Vojnik prve klase
9.Desetar
10. Desetar prve klase
11. Potporucnik
12. Porucnik
13. Porucnik prve klase
14. Vojna Policija
15. 63. Padobranska brigada
16. 72 Specijalna
17.Major
18. ZK. Vojne policije
19. ZK. 63 Padobranske BR.
20. ZK 72. Specijalne BR
21.Podpukovnik
22. Pukovnik
23. Komandant Vojne policije
24. Komandant 63. Padobranske
25.Komandant 72. Spec. BR
26.Instuktor Ter. Obuke
27. General Major
28.General pukovnik
29. Zamenik generala
30. General

Vasi saveti za poboljšanje Roleplay razine u organizaciji.

1) Konkretno sta bih menjao je pristup obucavanju regruta koji kad udju u organizaciju dosta stvari ne znaju jer nema ko da im objasni, dodao bih cin po imenu Instruktor Terenske Obuke. Takodje bih i ja tu bio temeljit kao sto sam gore naveo.

2) Sprečio bih korupciju i kradju od organizacije, jer kao sto znate nijedna organizacija nece uspeti ako nemaju poverljivost izmedju sebe.

Nidza Vicee.
🪖

Status
Not open for further replies.
Top Bottom