Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
1673
Players nickname
Vukasinn_Dzamez
Administrators nickname
Kevin_Odd
Date
Dec 3, 2024
Time
00:00
Proofs
https://ibb.co/Y8nTmwm

vuwkic

Player
Player
Dobar dan ja ne znam zasto sam dobio ban za gp 1.1 jedino sta mi pada napamet je to da sam se selio jos negde izmedju MARTA/FEBRUARA nisam siguran
Nisam znao da trebam da postavim promenu IP adrese. Takodje vec sam jednom bio banovan zbog ovoga i pisao i Muji I Abrahamu i u skorije vreme sam bio unbanovan jer sam im dokazao da sam se stvarno selio.Ne delim nikome moj nalog niti sam koristio na drugim lokacijama od dana kada sam se preselio ( moji se razveli) i preselio kod majke.
Barem zelim neko objasnjenje ugledan sam gradjanin i nikad nisam imao velikih ispada samo zelim nazad igradi Grand jer nekako je postao deo moje rutine i mnogo ljudi sam upoznao.
Siguran sam da nikada nisam delio ovaj nalog sa nekim niti sam davao nekome.
Hvala ako pogledate zalbu jako bi mi znacilo opet ponavljam nadam se da je nesporazum.
(ako treba dokazi oko selidbe mislim da imam video snimke kad sam se selio i novog stana, cak mozda ugovor o potpisivanju stanarine sa Stanvlasnikom)

vuwkic

Player
Player
Ako ce mi vratiti nalog slazem se naravno posto nisam krsio nikakva pravila i stvarno bih voleo da se vratim.
Tesko sam zaradio novac i uplacivoa sa pravim parama ali ako je to jedini nacin okej ako moze bez money wipea jer stvarno sam se trudio da zaradim te pare i posteno radio. Ako ne moze bez money wipea onda izbrisite novac slobodno,
Takodje hvala Vam na brzom odgovoru!

vuwkic

Player
Player
I da li trebam da postavim kao da sam menjao IP adresu negde na forumu ili se vec to racuna

Top Bottom