Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Unban Appeal GP 1.1:Allen Sikter

Your ID
28286
Players nickname
Milos Tankosic
Administrators nickname
Allen_Sikter
Date
Dec 3, 2024
Time
0000
Proofs
//

Shonevaa

Player
Player
Igram jako dugo na mom main nalogu Milos Tankosic imam dosta drugara na ovom projektu kako se sve ovo opet desilo stv ne znam prvo je bilo za 1.1 okej Tu mi je pomogao Muja Simba i Kristina Verstappen da vratim nalog hvala im na tome nisam ubacivao reduxe i neke modove koji imaju key logere da bi mi znali sifru i mail kako bi mi upali na nalog za sada imam twink koji sam nekako uspeo da sacuvam da mi na njega vise niko ne ulazi a za main mora neko od vise admnistracije da pokaze kako da ga jace zastitim jel na njega najvise volim da igram na mom rockstargemsu imam samo 2 naloga main i twink vise od toga ne hocu da se zahvalim Allen Sikteru sto se lepo ukazao meni danas kad sam mu sve ovo javio ne znam sa koje ip adresu su mi usli znam samo da niko nije ulazio na moj rockstar games nalog voleo bi da mi se ovo vise ne desava i stv se izvinjavam Muji ako bi zeleo da mi ustipi jos jednu sansu da igram na main.

Ja se stvarno izvinjavam timu i Muji I Alenu i pravilima .ako zelite da prihvatite moje izvinjenje

Pozdrav od Milosa Tankosica za admine

Shonevaa

Player
Player
ako moze da se uradi i money wipe slobodno mi ponistite pare barem da mogu opet da igram na nalogu

Shonevaa

Player
Player
ipak jeste donekle 1.1 ispravio me je allen na discord ali slazem se svakako za money wipe ako je moguce jel stv volim svoj main nalog

Top Bottom