Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7126
Players nickname
Uzurov Zarko
Suspect ID
9197
Date of violation
Apr 22, 2022
Time of violation
12:40 AM
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=pycfFwUPr7g

PaRaDoXxXx015

Player
Player
Decaci koji su bili u nasoj famili i zbog niz prekrsaja vezano za pravila servera onda su izbaceni.
Nakon toga su kupili kucu odmah pored nase kuce osnovali familiju i bukvalno vec 3 dana dozivljavamo torturu nad nama.
Konstantno dolaze ispred nase kuce i ubijaju svakog od nas bukvalno ne mozemo da izadjemo iz kuce.
Lider njihove familije je dobio demorgan a zatim ban, dok njegovi ljudi nastavljaju istu stvar sto se moze videti iz prilozenog.
Apelujem na administraciju ili da im ugase familiju zato sto lidera nemaju (Banovan) ili da se ova dva profila sankcionisu.
U sustini imaju alt profile sa kojih ulaze konstantno i rade isto.
Provociraju i sa imenom lidera sto im znaci da nastavljaju dalje isto da rade i to se cuje na snimku iz prilozenog.

vin disel

Player
Player
I nisam ja bio u vasu fam i ne spawnaj jednu istu zalbu nece vam biti prihvacena jer nemate celi dokazi

PaRaDoXxXx015

Player
Player
Ne zelim da teretim ovu decu zato sto mi je mrsko sve ponovo da radim. Zelim da mi zalba bude odbijena.

vin disel

Player
Player
Ne zelim da teretim ovu decu zato sto mi je mrsko sve ponovo da radim. Zelim da mi zalba bude odbijena.
Bolje se povucite i prihvatite savez u suprotnom cu svaki pow okaciti na forum bices 24/7 u zatvoru a ja nisam glup da vas ubijam u gradu eto dokaz da ne znate ni pravila pucate nas u gradu

vin disel

Player
Player
Bolje se povucite i prihvatite savez u suprotnom cu svaki pow okaciti na forum bices 24/7 u zatvoru a ja nisam glup da vas ubijam u gradu eto dokaz da ne znate ni pravila pucate nas u gradu
Bolje da prestane ovo ili cemo odgovarati drsko necete smeti iz kuce da izadjete

Status
Not open for further replies.
Top Bottom