Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Licna Biografija| Djuroo Vuksanovicc | 47358

Rejected
Status
Not open for further replies.

Djuro Vuksanovicc

Player
Player
Ime:Djuro
Pol:Muško
Starost:17
Rasa:Bjelac
Nacionalnost:Srbin
Mesto rođenja:pariz
Otac:Aleksandar
Majka:Aleksandra
Težina:53kg
Visina:180cm
Boja očiju:plava
Boja kose:Crna
Tetovaže:Nemam
Prednosti:poslušan sam snalažljiv.
Slabost:Neudlučan,tiho pricam

Životna priča: 200+ reči
Rođen sam u srcu Pariza, u obitelji poznatoj po hrabrosti i odanosti.Moji roditelji su morali da rade puno kada sam imao samo 2 godine. Odrastao sam u sirotištu, gdje sam naučio kako preživjeti u surovom svijetu. Unatoč teškom početku, uvijek sam pokazivao izuzetnu snagu. Bio sam poznat po svojoj inteligenciji i snalažljivosti, što mi je pomoglo da se istaknem među vršnjacima. Uvijek sam sanjao o boljem životu i bio sam odlučan da ostvarim svoje ciljeve. Kada sam napunio 19 godina, napustio sam sirotište i se preslio u Los santos te krenuo u potragu za boljim životom. Radio sam razne poslove kako bih preživio, ali nikada nisam zaboravio svoje korijene koja me oblikovala. Moja prošlost me učinila snažnijim i odlučnijim da uspijem. U potrazi za boljim životom, odlučio sam se preseliti u Los Santos. Grad je nudio nove prilike i mogućnosti za napredak. Iako je bilo teško ostaviti sve iza sebe, znao sam da je to korak koji moram napraviti kako bih ostvario svoje snove. Danas, poznat sam kao Djuroo Vuksanovicc, osoba koja se ne boji suočiti s izazovima. Moja prošlost me naučila kako biti oprezan, ali i hrabar. Uvijek sam spreman pomoći onima u nevolji i boriti se za pravdu. Moj cilj je stvoriti bolji svijet za sebe i druge.

Ishodi:
1-Djuroo može da se bori 2v1 zbog njegove sposobnosti
2-Djuroo može da nosi sa sobom {xxx} i legalno oružje
3- Djuroo može da nudi prvu pomoc sa revolverom u ruci
4-Djuroo može da pretrežuje sa revolverom.
5- Djuroo može da skuplja stvari sa poda dok drži revolver u ruci.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom