Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Anty Righteous

Player
Player
1. Ime irl : Jakov
2. Moje godine : 16
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosjek online na dan : 3-4 sata
5. Moj discord : klik69
6. Moje ingame ime : Anty Righteous
7. Moj ID : 45311

Dodatne Informacije
1. Lider za: The Families
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? - Na ovom projektu sam vec duzi vremenski period u kome sam skupio razna iskustva.Radio sam kako i u drzavnim tako i u kriminalnim organizacijama ali me je uvek kriminal vise privlacio. Zeleo bih da se oprobam u poziciji lidera ove posebne organizacije kako bih roleplay gangova povecao na maksimum.Bio sam u raznim kriminalnim organizacijama gde sam svuda bio deo high commande i veoma dobro znamo kako treba voditi jednu ovakvu organizaciju.Cilj mi je da imam velliku i jaku organizaciju, bez toksicnih ljudi i sa velikom razinom roleplay-a.Zelim da docaram u roleplayu kako je stvarno biti u gangu i isti doveo do perfekcije. Imao bih timove na koje bi se organizacija podelila kako bi lakse funkcionisali , a takodje svako bi imao da radi ono sto voli. -Tim za Ghetto | To je deo organizacije koji bi patrolirao ghetto i pobrinjavao se da imamo najveci uticaj u ghettu. -Tim za Grafite | Tim za Grafite bi predstavljao deo ganga koji bi se trudio da su vecina grafita nasi, kako bi sirili svest o nama i inspirisali ljudi da nam se pridruze. -Tim za Turf | To bi predstavljao tim od najboljih pucaca u celom gradu koji bi se borio za nas gang i sirio nase teriorije dalje od Grove Streeta. -Tim za Pregovore | Tim sacinjen od najbolji pregovaraca koji znaju sta da rade i koji veoma profesionalno pregovaraju sa policijom, a i sa drugim gangovima.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji. - Mislim da bi gang trebalo da predstavlja skupinu ljudi koji su se rodili u ghettu, koji znaju kako to izgleda i da daju sve za gang. Trebala bi se uvesti dosta veca razina roleplaya koji ce naravno biti kvalitetan. Takodje trebalala bi se napraviti bolja i realnija komunikacija sa drugim gangovima.Potrebna je i odlican saradnja sa curatorima, drugim liderima u svrhu poboljsanja celokupnog roleplaya na serveru.Smatram da gang treba da sadrzi clanove koji znaju sta rade i zbog toga bih uveo mnogo veci kriterijum za ulazak u gang.Zelim kako bi imali mnogo bolji roleplay takodje i saradnja sa korumpiranom policajcima kako bi izbegli upade Drzavnih organizacija u sedista bandi. Smatram da cu da uticem na roleplay na serveru sa nevidjenim roleplay situacijama u kojima ce se maksimamlno postovati pravila!

Hvala na citanju <3

Status
Not open for further replies.
Top Bottom