Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
28360
Players nickname
Dejan Armani
Administrators nickname
Alen Sikter
Date
Dec 2, 2024
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/878207/

Dejan Armani

Player
Player
Poštovana administracijo, u "proofs" sam stavio link od prošlog appeala za g.p. 1.1. Što se tiče te žalbe, cela situacija stoji. Ovim povodom bih želeo da vas lično zamolim za još jednu priliku da igram i uživam na najboljem RolePlay serveru na Balkanu, a i šire. Prihvatam svoju grešku te vas molim da imate razumevanja da kao neko ko nije bio upoznat sa pravilima i nije imao kupljen GTA V, nisam video ništa loše u tome da igram preko tuđeg epic gamesa(još 1 da napomenem da nisam znao da se rockstar vezuje za epic games/steam i pokreće kad god se pokrene GTA V preko epica bez potrebe za unos lozinke). Takođe, bilo bi mi veoma žao da pune 2 godine truda propadnu zbog isključivo mog ne znanja. Hvala Vam još jednom, nadam se pozitivnom odgovoru. U bilo kom slučaju, hvala vam za najbolje iskustvo na RolePlay serveru, te Vam hvala za držanje najboljeg RolePlay staff tima.
To je to od mene... Na vama je "samo" odlučite da li ću moći da ostanem na serveru na kome sam odrastao.
Kao što sam već napisao, prihvatam money wipe i sve što je potrebno da nastavim moje iskustvo na najboljem RP serveru.

Dejan Armani

Player
Player
Napisao sam ovu drugu žalbu opet jer se možda nisam u prvoj najbolje izrazio po pitanju svega, ukratko hteo bih jos napomenuti da sam uzoran igrač u gradu i slobodno možete sve proveriti, nikada nisam bio banan 1 dan, a kamoli više, a što se tiče ostalih manjih prekršaja i po tom pitanju mislim da sam poprilično uredan, ne kršim pravila namerno i svesno, ponekad mi se znala u prošlosti dogoditi greška ali to je kao što i sami možete videti minimalno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom