Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
923
Players nickname
Clowny Yeager
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Dec 12, 2024
Time
00;00
Proofs
imgur.com

Clowny Henyy

Player
Player
Dobro vece Mujo i Abrahame, pre oko 7 meseci sam dobio ban za 1.1 na accountu na kojem nisam igrao vec dve godine zbog toga sto sam na njega usao sa vise od jednog social club naloga, i to jesam uradio priznajem, prvobitno mi je nalog bio hakovan te sam kupio drugi i posle toga sam isti taj i vratio i nastavio normalno da igram, dobio sam anti-cheat ban koji mi je banovao i taj social club, opet sam kupio novi social club kako bih igrao na twinku te sam posle nekog vremena dobio ban. Iskreno mi je veoma zao, znam da sam prekrsio pravila ali stvarno zelim da se vratim na ovaj server i da igram sa starim drugarima i pravim lepe i smesne uspomene, znam da sam sve mogao javiti nekom administratoru ali to nisam uradio, totalno sam zaboravio na to pravilo i iskreno mi je zao. Moleo bih za unban. Pristajem na money-wipe ukoliko imam neke pare na accountu posto veoma dugo nisam igrao na njemu. Hvala u svakom slucaju!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom