Pozdrav Mujo/Abrahame. Naslov govori razlog zasto pisem ovu zalbu. Blacklistovan sam za administratore 25.4.2024 i pisao sam vec nekoliko molbi za vracanje u admine ali neuspesno sto i razumem zato sto je poverenje nakon takve greske izgubljeno i nije ga lako vratiti. Voleo bih kad bi razmotrili moju molbu i dali mi sansu ponovo da postanem administrator. Svestan sam sta sam uradio i koju sam gresku napravio i zao mi je sto sam tako pogresio. Kada sam dobio blacklistu bio sam samo 2 dana u adminima i nisam pazio sta radim niti sam razmisljao da li je to sto radim ispravno ili ne. Zeleo bih da mi date jos jednu sansu da vam dokazem da ja znam i mogu da radim posao bez ikakvih gresaka i da se moje ranije greske nece ponavljati. Iako je proslo samo 8 meseci od blackliste ja sam uveren u to da sam se promenio i da sam sada dosta zreliji i da trenutno mogu dosta toga doprineti serveru sa puno vise iskustva nego prosli put. Ako mi pruzite drugu sansu uveren sam u to da cu svoj posao raditi vrlo dobro i da cu vratiti vase izgubljeno poverenje. Nekoliko dana posle moje blackliste postao sam lider i vodio sam jednu od najaktivnijih i najbrojnijih crime organizacija na ovom serveru i stekao dosta iskustva vodjenjem te organizacije. Nadam se da cete razmotriti moju molbu i dati mi drugu sansu.