Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Unban Appeal G.P 1.4 | Aldin Verstappen

Status
Not open for further replies.
Your ID
16131
Players nickname
Nele Vip
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Dec 1, 2024
Time
16:00
Proofs
Youtube.com

Nele Vip

Active Member
Leader of unofficial org
Poštovani Mujo i Abrahame,

Dobio sam ban za G.P 1.4, ovo nije zalba na administraciju, vec zahtev za unban.

Nisam igrač koji krši pravila, igram družim se sa prijateljima na projektu, takodje se moze videti da ja nisam kreirao vise od dva naloga.
Prvi nalog je 16131 a drugi je 54648,

Takodje imam dva Social Club naloga, jer sam vec dobio ban za 1.1, menjao sam na rockstara na steam, e sad problem je sto mi je brat takodje bio ulogovan na stari Social Club, gde je registrovan moj prvi nalog 16131.

On je preko tog Social cluba kad je krenuo da igra registrovao jos jedan nalog, tako da on ima samo 1 nalog na tom social clubu,

Od kad sam kupio sebi fresh Social Club nalog i usao na 16131 nisam kreirao vise nijedan nalog, nemam vise od dva kreirana naloga ali sumnjam da je mozda povezano jer je brat napravio nalog sa starog Social Cluba i zbog toga sam dobio ban, svakako shvatam svoju gresku. Ali tada nisam razmisljao da je povezano i sa Social Club nalozima,

Izvinjavam se, i jako bih zelio da se vratim na projekat i ponovo igram sa svojim prijateljima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom