Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64757
Players nickname
Emin Mehmedovicc
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Dec 6, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/JH3wHmF

Emin Mehemdovic

Player
Player
Pozdrav Mujo i Abrahame nadam se da ste dobro.Uglavnom kacim ovaj unban appeal za moj racun ID 64757 koji je banovan za gore navedeno pravilo.Zelim da napomenem da racun ID 64757 nije moj twink vec onaj 62k ID koji ste banovali na odredjeno vreme,zamolio bih vas da umesto racuna ID 64757 banujute moj twink ID 62xxx(ne znam zadnja tri broja mozete proveriti u logovima).E sad zasto bi voleo da dobijem unban,to je ipak vasa odluka naravno.Uglavnom moj drug je vec kacio unban appeal dok mi je forum racun bio banovan ali on vam nije mogao objasniti sve.Ja sam pocetkom Jula ove godine napravio moj prvi grandrp rs1 racun i na tom racunu sam igrao na projektu nepuna 2 dana i onda prestao sa igranjem granda.2 meseca kasnije 1.septembra tacno u 00:00 sam napravio 2 racun ID 64757 jer sam s obzirom na to da sam na prvom racunu igrao samo 2 dana nisam znao pravila i nisam znao za twink i sav taj protokol.Ja sam igrao na racunu ID 64757 zabavljao se,zaradjivao in game valutu i jednostavno uzivao sam.Pa sam iz zabave napravio treci profil ne znaju za pravilo GP 1.4 cak i ako se trudim da ispostujem sva pravila idalje sam pocetnik i prekrsio sam to pravilo.Medjutim s ozbirom da ste vi gledali koji je ID najmanji vi ste zakljucili da je racun ID 62k Main a nije i to se sve moze videti u logovima koji ja racun korsitim kao main a koji kao twink i moze se videti da moj prvi racun koji sam formirao(twink 62k ID) i moj drugi racun(ID 64757)nisu ima li bilo kakav kontakt izmedju ta dva racuna nisam slao nikakve pare,neke predmete postom i tako dalje..Ja se jos jednom izvinjavam sto sam prekrsio navedeno pravilo nisam imao nameru da to uradim i mnogo volim ovaj projekat jednostavno svi sistemi na serveru,dogadjaji,prijatelji nemam nameru da sve to izgubim.Prihvatam money wipe,perma banujte mi racune ID 62xxx i ID 67162 jer su mi to twinky i nedozvoljeni racuni Main je 64757...Srdacan pozdrav!!!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom